StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дзеркальна дата 04.04.2024: що не можна робити і як загадати бажання

3 квітня 2024, 16:46
Дзеркальна дата - особливий день, з якого можна отримати вигоду.
Дзеркальна дата 04.04.2024
Дзеркальна дата 04.04.2024 / Колаж Главред, фото: pixabay.com, Главред

4 квітня 2024 року - це потужна дзеркальна дата, що складається з трьох четвірок. Цього дня вважається, що числа читаються однаково як зліва направо, так і справа наліво.

Що не можна робити в дзеркальну дату?

У дзеркальну дату слід уникати негативних думок, спрямованих на себе, близьких і знайомих. Особливо важливо утриматися від бажання зла рідним та іншим людям, як у словах, так і в думках. Також недоцільно цього дня вживати лайки і вступати в сварки через дрібниці. Не рекомендується скаржитися і пліткувати.

Три ритуали на гроші та щастя:

відео дня
  • Призначайте зустрічі та проводьте переговори: Дзеркальні дати вважаються сприятливим часом для важливих зустрічей і ділових переговорів.
  • Будуйте плани: Цей день підходить для планування майбутніх подій і досягнення цілей.
  • Загадуйте бажання на гроші та щастя: У потужну дзеркальну дату початку квітня можна загадувати бажання, пов'язані з фінансами.

Що таке дзеркальна дата?

Дзеркальною називають дату року, значення чисел якої однаково читається в прямому і зворотному напрямку, як зліва направо, так і справа наліво.

Що потрібно зробити в дзеркальну дату?

Найкраще використовувати цей день для висловлення щирої подяки за всі блага й підтримку, які отримують від рідних, друзів і оточуючих. Також корисно просити вибачення, якщо є необхідність.

У цю особливу дату рекомендується працювати над візуалізацією своїх бажань і повторювати позитивні афірмації. Можна сфокусуватися на своїх бажаннях і візуалізувати їх у розумі.

Також варто запалити свічку, сконцентрувати увагу на її полум'ї та загадати найпотаємніше бажання.

Як правильно загадати бажання на дзеркальну дату?

Погляньте на небо і висловіть свої бажання. Якщо ви прагнете до досягнення кращих результатів, запишіть свої побажання на аркуші паперу. Запаліть свічку і пропустіть папір над полум'ям, але не підпалюйте його. Сфокусуйтеся на своєму бажанні, а потім збережіть аркуш у сумочці, шухляді столу або в таємному місці.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти