StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Куди не можна спати головою: вранці буде втома і відсутність енергії

8 березня 2024, 09:23оновлено 13 березня, 10:41
У давніх вченнях пояснювалося, куди краще спати головою, щоб вранці чудово себе почувати і бути сповненим силами. Але є правила, куди не можна спати головою.
Сон, девушка спит
Куди не можна спати головою/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Розставляючи вдома меблі, не усі задумуються, як правильно поставити ліжко, щоб сон був найкращим і найефективнішим. Але насправді існує чимало повір’їв щодо правильного положення під час сну. Частина з таких повір’їв прийшла до нас ще з давнини, при цьому у різних країнах та культурах збереглося різне ставлення до цього питання.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Найкраща перевірка уважності: потрібно за 9 секунд знайти пташку на дереві

Як має стояти ліжко по фен-шуй

Згідно з давнім китайським вченням фен-шуй, розміщення тіла людини під час сну може вплинути на те, як вона буде почуватися. У цьому давньому вченні зазначається, що сон головою на схід буде сприяти поліпшенню розумової діяльності людини, а головою на південь – покращенню здоров’я і поліпшенню якості сну.

відео дня

Також вважалося, що сон головою на південь може покращити фінансове благополуччя людини і привабити до неї більше грошей.

Чому не треба спати головою на північ

Згідно з ведичною філософією, сон головою на північ негативно впливає на енергетику людини. Але при цьому також не можна спати головою на захід, адже вважалося, що це буде відбирати в людини її силу.

Згідно з ведами, потрібно направляти голову під час сну на південь або схід – тоді енергія планети буде огортати людину і може допомогти відновити сили, які були витрачені на різну діяльність упродовж дня.

А от згідно з індійським вченням "васту-шастра", яка займається вивченням приваблювання в оселю позитивної енергії, не можна спати головою на північ, північний схід та північний захід. У цьому вченні зазначається, що якщо людина буде спати головою на північ, то вона може стати корисливою і жорстокою, якщо головою на захід – стане егоїстом, а якщо на схід – зможе досягнути внутрішньої гармонії.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти