У Зеленського розповіли, кого з голів ОДА поки що не звільнятимуть

20 листопада 2020, 20:42
В ОП звернули увагу на гарну роботу голів Херсонської та Полтавської ОДА.
Офіс президента
В ВП похвалили двох голів ОДА за роботу / УНІАН

Глава держави Володимир Зеленський поки що не розглядає відставка голів Херсонської та Полтавської ОДА - робота цих чиновників повністю влаштовує гаранта.

Як повідомив заступник голови ОП Кирило Тимошенко в інтерв'ю Інтерфакс-Україна, у багатьох регіонів не буде кадрових перестановок на посадах губернаторів. Зокрема, в Херсонській області голова ОДА Юрій Гусєв залишиться, як мінімум, до тих пір, поки не буде побудований міст ХБК-Таврійський в Херсоні.

"У Херсонській Юрій Гусєв поки залишається. У нього є і бажання рухатися далі, але він має спочатку показати себе в цьому регіоні. Щодо Полтави немає питань у нас. У всякому разі, поки що. Олег Синьогубов - сильний голова ОДА. У багатьох регіонах залишатимуться голови ОДА, там, де дійсно є розуміння, що вони працюють на благо свого регіону, і у них стабільна ситуація, і вони йдуть вперед, а не весь час "хитаються" у різні боки", - сказав Тимошенко.

відео дня

Кадрові перестановки у владі-про що повідомлялося раніше:

  • Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський заявив про те, що парламенту належить розв'язувати проблему з Конституційним судом.
  • Він підкреслив, що Раді потрібно прийняти державний бюджет у другому читанні і голосувати за можливі кадрові перестановки у владі.
  • Народний депутат з фракції Слуга народу, представник президента в КСУ Федір Веніславський прокоментував ймовірність кадрових перестановок.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти