Путін може припинити війну одним своїм наказом - Зеленський

4 червня 2022, 23:55
Російська армія може перестати спалювати церкви, російська армія може перестати руйнувати міста, російська армія може перестати вбивати дітей.
Зеленський
Зеленський висловився про завершення війни / president.gov.ua

Завершити війну в Україні можливо всього лише одним наказом, відданим главою Кремля Володимиром Путіним, але й досі такого наказу немає, заявив президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні ввечері в суботу, 4 червня.

Як підкреслив глава держави, війна може припинитися в будь-який момент, якщо Путін віддасть такий наказ.

"Російська армія може перестати спалювати церкви, російська армія може перестати руйнувати міста, російська армія може перестати вбивати дітей. Якщо саме та людина в Москві просто віддасть наказ. І той факт, що такого наказу досі немає, є очевидним приниженням для всього світу", - сказав Зеленський.

відео дня

читайте такожУ Зеленського розкрили зміст сьомого пакету санкцій проти Росії

Війна в Україні

Нагадаємо, раніше секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що Збройні Сили України, як тільки у них буде така можливість, завдадуть удару по Кримському мосту в захопленому Криму.

Як повідомляв Главред, 24 травня радник глави офісу президента Олексій Арестович розповів, що росіяни у Сєвєродонецьку хочуть зробити "новий Маріуполь". За його словами, противник має перевагу в артилерії і авіації в Сєвєродонецьку. Однак у Лисичанську та Сєвєродонецьку ситуація загалом керована.

Вже наступного дня Арестович заявив, що Україна програла російській армії за темпами.

В Американському інституті вивчення війни вважають, що наступ російських окупантів для захоплення Сєвєродонецька може початися найближчими днями. Армія РФ направить всі свої зусилля на відрізання двох основних магістралей в Сєвєродонецьк на Донбасі і штурм міста.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти