Перемовини щодо Донбасу: Зеленський зробив заяву про роботу Кравчука

20 серпня 2020, 17:43
Процес перемовин щодо Донбасу - дуже тендітна конструкція, стверджує Володимир Зеленський.
Кравчук
Я дуже задоволений Кравчуком - Зеленський / УНІАН

Президент України Володимир Зеленський задоволений роботою політика Леоніда Кравчука на посаді глави делегації Києва у Тристоронній контактній перемовній групі з питань врегулювання російсько-українського конфлікту на Донбасі. На фронті вже більше місяця немає бойових втрат, що є великим досягненням.

Про це він заявив під час свого візиту у Херсонську область, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Позитивно оцінивши роботу Кучми, Зеленський заявив про те, що робота Кравчука його цілком і повністю влаштовує - за останній місяць з української сторони немає втрат і поранень. читайте такожПеремовини щодо Донбасу: Кравчук сказав, які компроміси можливі

"Я дуже задоволений Кравчуком. Вже місяць бойових поранень і жертв на фронті немає. Я вважаю, що це велике досягнення", - сказав президент.

Також він зазначив, що перемовини у форматі ТКГ є вкрай складними і "крихкими", однак сторони повинні і надалі вести дискусію.

"Повинні постійно зустрічатися, щоб ця конструкція не розвалилася. Це дуже складно. Це дуже тендітна конструкція, повірте мені", - додав глава держави.

Крім того український гарант сказав, що Київ передав російській стороні свої списки для обміну полоненими і очікує аналогічного списку від росіян.

Наостанок Зеленський підкреслив, що Київ, Париж, Берлін та Москва вже дали згоду на проведення зустрічі в рамках Нормандського формату на рівні радників керівників держав.

Нагадаємо, глава делегації Києва у ТКГ щодо Донбасу Леонід Кравчук розповів про нову ініціативу Києва по регіону і пояснив, чому це посприяє реінтеграції регіону в Україну.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти