Кравчук зробив заяву щодо умови розриву дипвідносин Києва і Москви

23 квітня 2021, 16:34оновлено 25 квітня 2021, 11:36
Київ повинен використовувати всі можливості для припинення війни на Донбасі, сказав Леонід Кравчук.
Кравчук
Україна може піти на розрив дипломатичних відносин з Росією через Донбас - Кравчук / УНІАН

Україна прагне врегулювати російсько-український конфлікт на Донбасі за допомогою нормандського формату і мінського процесу, тому питання розриву дипломатичних відносин з Росією не є актуальним. Однак якщо Москва відмовиться брати участь у перемовинах щодо Донбасу на рівні нормандської четвірки і Тристоронньої контактної групи, Київ може розглянути таку можливість. Про це заявив глава української делегації Леонід Кравчук.

У ефірі 4 каналу політик розповів про те, що Україна використовує будь-які можливості для припинення кризи і вирішення збройної конфронтації на Донбасі. Росія бере участь у перемовних процесах щодо цього питання. Якщо Москва виступить з відмовою від своїх зобов'язань, потрібно буде негайно розглянути питання щодо припинення дипломатичних відносин.читайте такожВолкер пояснив, чому Зеленський не виконує вимогу РФ щодо Донбасу

"Коли ми йдемо шляхом "нормандського формату" і "Мінського майданчика", і в процесі беруть участь багато країн, сьогодні питання про розрив дипломатичних відносин не є першочерговою проблемою. Коли Росія, наприклад, завтра відмовляється брати участь у нормандському і мінському форматах, тоді негайно виникає питання про необхідність розриву дипвідносин. Сьогодні ми повинні використовувати всі шляхи, щоб припинити кризу і війну на Донбасі", - підкреслив Леонід Кравчук.

Перемовини щодо Донбасу

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти