"Зеленський на пороховій бочці": експерт попередив про загрозу військового перевороту

2 березня 2020, 16:05
В Україні можливий кривавий бунт, повідомив експерт.
Експерт вважає, що Володимир Зеленський сидить на пороховій бочці, в Україні можливий військовий переворот – Зеленський новини
Володимир Зеленський сидить на пороховій бочці, в Україні можливий військовий переворот, вважає експерт / УНІАН

Політичний експерт аналітичного центру DemocracyHouse Анатолій Октисюк вважає, що президент Володимир Зеленський може дуже швидко та легко втратити довіру до себе і, врешті-решт, Україна вийде на дострокові президентські вибори.

Сьогодні система вкрай розбалансована, немає ніяких інститутів, які б нормально працювали, і говорить вулиця, в країні можливий військовий переворот, якщо військових дістане ситуація, прийдуть люди зі зброєю та захоплять владу, розповів експерт Главреду.

За словами співрозмовника, Зеленський сидить на пороховій бочці, в Україні до бунту може призвести що завгодно – звільнення глави МВС Арсена Авакова, земельна реформа.

відео дня

"...у Зеленського немає чотирьох років на розкачування – йому вже треба діяти. Олігархи не знали, що робити з президентом, у якого 70% рейтингу, але вони чудово знають, що робити з президентом, у якого 30% рейтингу...", – сказав Октисюк.

Експерт попередив, що по мірі зменшення народної підтримки і довіри у Зеленського більшатиме "траблів", час грає проти нього.

"А обіцянку про боротьбу з корупцією, думаю, вже можна перегортати. Це завдання провалене. Зеленський занурився у мирне врегулюванням, але ця тема дуже вибухонебезпечна, бо певні дії президента можуть спровокувати кривавий бунт, який вчинять люди зі зброєю", – попередив він.

Раніше офіцер Збройних Сил України, ветеран антитерористичної операції на Донбасі, волонтер Мирослав Гай говорив, що Володимир Зеленський припустився помилки щодо Донбасу. На думку активіста, помилка президента полягає в тому, що він продовжує вести переговори з Росією.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти