З Кабміну когось приберуть, когось додадуть, але точно не Тігіпко - Арахамія

1 березня 2020, 02:02
За словами Арахамії, кандидатура бізнесмена Сергія Тігіпка не буде розглядатися на пост очільника українського уряду.
Арахамія
Арахамія заявив, що кандидатура Тігіпка на посаду очільника Кабміну не розглядається / УНІАН

На позачерговому засіданні Верховної Ради 4 березня будуть розглянуті кадрові зміни в Кабміні, заявив голова парламентської фракції Слуга народу Давид Арахамія.

"Дійсно, у Кабміні зараз такі вимоги, наближається економічна криза нібито, є ознаки. Є можливість епідемії коронавірусу і треба Кабмін фактично перетворити в штаб. Для того, щоб він став штабом, треба зробити кілька кадрових рішень, у тому числі. Ми хочемо посилити Кабмін, зробити його більш оперативним, більш досвідченим і все таке ... Когось додати і когось прибрати, в тому числі", - сказав Арахамія в ефірі програми Свобода Слова Савіка Шустера.

У той же час, за словами Арахамії, кандидатура бізнесмена Сергія Тігіпка, яку активно обговорюють в ЗМІ останні кілька днів, не буде розглядатися на посаду очільника Кабміну.

При цьому Арахамія відмовився називати хоча б якісь прізвища.

"Коли ви оголосите будь-яке прізвище – на людину ллється стільки бруду, що я просто не хочу навіть людину так підставляти під ризики", – пояснив Арахамія.

Додамо, що кілька днів тому президент України Володимир Зеленський заявив, що веде переговори з багатьма людьми, в тому числі і з Тігіпком.

"Я, дійсно, з багатьма людьми зараз проводжу співбесіди... І з паном Тігіпком я теж зустрічався. Це правда", - заявив Зеленський у коментарі Радіо Свобода в кулуарах форуму Age of Crimea.

читайте такожАстролог розкрив, чи стане Тігіпко прем'єромНагадаємо, раніше повідомлялося, що ніби прем'єр-міністр Олексій Гончарук 28 лютого написав чергову заяву на ім'я президента Володимира Зеленського з проханням про звільнення з займаної посади і просить, щоб лідер держави його підписав.

Як повідомило видання НВ з посиланням на власні джерела, Гончарук розчарувався у зв'язку з тим, що ЗМІ вже давно обговорюють кандидатури на його пост.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти