Медведчук і Порошенко створили союз і пішли на Зеленського війною

3 грудня 2020, 06:55
Президент, що заплутався в політичних інтригах, опинився в епіцентрі воронки.
Зеленський
Володимир Зеленський / president.gov.ua

Україну добиває не коронавірус, а бездарна, безвідповідальна і антигуманна політика нашої влади. Якби не епідемія коронавірусу, ми б так і не побачили, наскільки байдужі українським політикам наші здоров'я, життя і долі.

До кінця 2020 року політична ситуація в Україні стала більш ніж потворна і критична. Вікно можливостей, яке відкривалося в країні після поразки на президентських виборах елітного корупціонера і олігарха Порошенка, і спалахнули надії, у зв'язку з обранням молодого життєрадісного нового президента Зеленського, швидко зникли. Здається, що президент Зеленський, так і не зрозумів, що сталося, але вже сильно втомився від політики. Це тупикова ситуація, яка вимагає свого дозволу, як для Зеленського, так і для України.

читайте такожУкраїнців ще ніколи не грабували так, як при ЗеленськомуНаше важке становище, небезпечну ситуацію можна визначити, як предтечу катастрофи, коли одночасно збіглися політична, економічна і соціально-медична (епідеміологічна) кризи. І одна гірша за іншу. Той факт, що весь світ теж переживає жахливу кризу через пандемію і економічну кризу не робить наше становище легше, бо нам навіть ні з ким себе порівняти, ні в Європі, ні в Азії. Майбутнє країни звузилося до "слабкого світла в кінці тунелю".

відео дня

Основний політичний тренд задають два досвідчених антиукраїнських політика. Два "солов'я-розбійника" - Медведчук і Порошенко на місцевих виборах здорово вкоренилися в різних регіонах України. Вони сміливо приватизували собі західно-український і східно-український електорат, перетворивши виборців на заручників своєї політики, своєї боротьби за владу. Чим сильніше Порошенко імітує патріотичний імідж на заході України, тим сильніше Медведчук демонструє на південному сході України свою любов до Кремля і його довгожителя - президента Росії Путіна. Вони обидва роблять вигляд, що є політичними противниками, але намагаються не ображати один одного і успішно співпрацюють у боротьбі із Зеленським.

читайте такожЧи є шанс, що життя в Україні в осяжному майбутньому покращитьсяПрезидент України Зеленський, який заплутався в політичних інтригах з олігархами, разом з легендарним "рятувальником" Єрмаком і пухкими "Слугами народу", опинився посередині цієї "Веймарської воронки", затиснутий з двох сторін ОПЗЖ і ЄС. Він намагається вирватися з пастки, звертаючись то до "соросят", то до силовиків, то до старої бюрократії часів Януковича. Але нічого не допомагає, ні йому, ні Україні. Простір маневру президент Зеленського з кожним днем все більше звужується. А звернутися до українського народу з радикальними реформістськими рішеннями і пропозиціями у нього не вистачає духу...

Одна надія на політичне "диво", але у цього дива має бути своє ім'я, міцні нерви і готовий план дій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти