StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Том Харді отримав роль Джеймса Бонда - з'явилася нова інформація

22 вересня 2020, 10:30
У мережі поширюють непідтверджені чутки про те, що Том Харді стане новим агентом 007 після Деніела Крейга.
Том Харді
Том Харді / кадр з Ф. Легенда

На фан-сайтах 007 поширюється слух про те, що Том Харді ще в червні пройшов кастинг, і готується зніматися в номом фільмі про Джеймса Бонда.

Однак цьому немає офіційного підтвердження, а актор на коментар відповідає занадто туманно. Видання Screen Rant стверджує, що чутки про Том Харді з'явилися ще до карантину, і є просто піар-ходом.

З чуток, продюсери нібито планували представити знаменитість як нового агента 007 в листопаді, коли повинен був вийти 25 фільм про спецагента. Але на тлі перспектив перенесення фільму на 2021 рік, це виглядає малоймовірно.

відео дня

Сам Том Харді туманно висловився тільки про те, що він "щасливий брати участь" у кастингу. До слова, з моменту появи чуток, на роль Бонда пророкували багатьох акторів, але поки що лідирують Ідріс Ельба і Том Харді.

"Якщо я розповім про це, то можу вилетіти. Знаєте, серед нас, акторів і серед моїх друзів, є приказка, що якщо ви говорите про це, ви автоматично вилітаєте з гонки. Так що я не можу коментувати це", - відповів він на пряме запитання про участь у кастингу.

Однак, поки немає офіційного підтвердження творців фільму, слова про вибір Тома Харді на роль Бонда - просто слова.

Нагадаємо, що прем'єру Джеймса Бонда 25 перенесли на листопад 2020 на прохання фанатів спочатку карантину - це було фактично перше перенесення фільму з початку коронавірусного карантину.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти