StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Відбулася прем'єра серіалу Вандавіжн - огляд і оцінка перших двох серій

15 січня 2021, 11:01
На Disney + вийшли перші дві серії ситкому Вандавіжн, який так довго рекламувала компанія. Чим вирізняється новий серіал Всесвіту - читайте на Главреді.
ВандаВижн 2021
Вандавіжн 2021 / кадр з серіалу

Disney 15 січня показав відразу дві серії з серіалу Вандавіжн, в яких розповіли нетривіальну історію з Червоною Відьмою і андроїдом Віжном.

Розповідаємо, що показали в серіалі, і як його оцінили критики.

Грунтуючись на фільмах братів Руссо 2019 року Вандавіжн переносить воркуючу пару Ванди Максімофф Олсен і андроїда в плащі Беттані в своєрідне приміське блаженство.

відео дня

Однак, серіал просто є передісторією для інших проектів - він нічим не кращий за серіали Netflix Джессіка Джонс, Люк Кейж або Захисники. Зате відчутно програє в порівнянні з Агентами ЩИТа, які мали значно менший бюджет.

ВандаВіжн 2021 - сюжет

Дія серіалу розгортається після завершення фільму Месники: Фінал. Також серіал пов'язаний з майбутнім фільмом Доктор Стрендж 2, де знову з'явиться Червона відьма.читайте такожНазвали ситкоми, які спародіював серіал Вандавіжн

Життя Червоної Відьми і Віжна починається з типового "чорно-білого" заміського будиночка, де вона переважно домогосподарка, яка чекає на чоловіка з роботи. Характерними для серіалу є "стрибки" між різного типу ситкомами, які творці взяли за приклад під час зйомок.

Вандавіжн 2021 - актори і ролі

  • Елізабет Олсен - Ванда Максимофф, вона ж Червона Відьма
  • Пол Беттані - Віжн
  • Тейона Парріс - Моніка Рамбо
  • Кет Деннінгс - Дарсі Льюїс
  • Рендалл Парк - агент Джиммі Ву
  • Кетрін Хан

Крім того, критики виставили оцінки серіалу Вандавіжн на відомих сайтах і платформах.

Вандавіжн 2021 - оцінки критиків

  • На сайті Rotten Tomatoes вранці 15 січня рейтинг свіжості шоу становить 95% при середній оцінці 8.11 з 10 і 81 рецензії (з них всього 4 "тухлі").
  • На сайті Metacritic серіал отримав 75 балів зі 100 можливих при 26 зібраних рецензіях. Критики пишуть, що Вандавіжн дуже відрізняється від інших проектів студії, а також хвалять гру головного дуету.
  • Collider назвало серіал "на любителя" - для фанатів Марвел, які люблять продовження.
  • Deadline під корінь розкритикувало серіал, назвавши його нудним, з рейтингом 13+, але зазначивши, що в нього вводять героїв, які з'являться в нових фільмах і серіалах Disney.
  • USA Today назвало серіал "дико експериментальним і обтяженим своєю високою концепцією". Журналісти сподіваються, що після перегляду більшої кількості серій можна буде скласти враження.
  • Variety назвало серіал "зловісним трилером в респектабельному одязі і з лякаюче яскравою посмішкою", порівнявши з "Плезантвілем".

Всі нові серії серіалу Вандавіжн виходитимуть на Disney + щотижня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти