StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Netflix побив рекорд за новорічні свята - з'явився новий популярний серіал

5 січня 2021, 17:59оновлено 5 січня 2021, 18:44
ТелеСервіс Netflix підвів підсумки першого тижня новорічних свят і ввів новий серіал в список 5 кращих серіалів Netflix.
Netflix
Netflix / Pixabay

Netflix розкрив деякі дані про перегляди своїх найпопулярніших фільмів у святковий період. Як відомо, в католицьких і протестантських країнах святковий період - 24-25 грудня і по 31 грудня. За статистикою телесервісу, він не тільки побив власний рекорд, але новий серіал Бріджертони став кращим серіалом за переглядами.

У період з 25 по 31 Грудня він став найуспішнішим в історії сервісу для періоду свят - як за загальною кількістю годин, переглянутих глядачами, так і за середньою їх кількістю на кожного передплатника, пише видання Deadline.
читайте такожМи можемо бути героями - про що новий фільм Родрігеса

Історична драма Бріджертони стає п'ятим за показниками успішності запуском оригінального серіалу Netflix: за перші 28 днів її переглянули 63 мільйони акаунтів.

відео дня

У той же час фільм Ми можемо бути героями отримав перше місце в загальному списку кращих дитячих фільмів на Netflix по 88 країнах і був продовжений на другу частину.

Бріджертони - сюжет

Серіал знятий за мотивами романів Джулії Квін. Дія відбувається в Лондоні епохи Регентства. Сюжет зосереджений на головних героях - восьми братів і сестер з родини Бріджертони, які починають своє життя у вищому суспільстві.

Все сімейство намагається видати заміж старшу дочку, прекрасну Дафну, щоб затвердити свій статус. Але всупереч достоїнств дівчини, женихи не поспішають вставати в чергу.

Процесу заважає місцева жовта газетка, яку випускає загадкова леді Уіслдаун, і куди потрапляють Бріджертони. Ніхто не знає, звідки вона бере свою інформацію.

Коли в Лондоні оголошується шикарний гульвіса і загальний улюбленець граф Гастінгс, Дафне приходить в голову цікавий план, як врятувати своє особисте життя, і окільцювати наївного приїжджого.

Ми можемо бути героями - сюжет

В паралельному всесвіті де живуть герої Родрігеса Шаркбой і Лава є також інші супергерої. Як і після його прем'єри в нашому світі, так і там проходить час - герої стали дорослими та досвідченими, у них з'явилися діти. В один момент Землю атакують прибульці, які за один день перемагають усіх героїв а доля планети опиняється у руках їх дітей.

Вони розкривають змову серед політиків та у організації захисту Землі. Для того, щоб врятувати батьків їм доводиться прийняти себе і свої сили, подорослішати та дізнатися занадто багато про справжній стан речей з прибульцями.

У той же час Бріджертонии поки не отримали другий сезон, хоч серіал найпопулярнішим серіалом в США, Великобританії, Бразилії, Франції та Південної Африки, а також увійшла в топ-10 у всіх країнах, де працює Netflix, крім Японії.

Нагадаємо, 31 грудня вийшов 4 сезон Моторошних пригод Сабріни - це останній сезон, на ньому серіал закрили.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти