StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ходячі мерці світ за межами - підліткова драма не про зомбі

5 жовтня 2020, 16:00
4 жовтня вийшла 1 серія серіалу Світ за межами-спін-оффу Ходячих мерців, який на АМС обіцяли більше року. Про що серіалу Світ за межами і що було в 1 серії - читайте Главред.
Ходячі мерці світ за межами
Ходячі мерці світ за межею 1 серія-огляд / кадр з трейлера

Новий спін-офф Ходячі мерці світ за межами вийшов в один день з 16 серією 10 сезону основного серіалу. Світ за межами називали мало не "революцією" в кіновсесвіті Ходячих, і пророкували багатообіцяючі рейтинги.

Що було в першій серії серіалу Ходячі мерці Світ за межами, і чого чекати від серіалу - пишемо в нашому огляді.

Не можна сказати, що серіал вийшов гостросюжетний і вражаючий.

На Netflix виходив серіал Світанок - як підлітки виживають у світі, де після ядерної війни всі дорослі стали зомбі. Так ось - серіал знятий в тому ж стилі, тільки тут 16-тирічні підлітки хочуть до психоаналітика лікувати ПТСР. У першій серії нас знайомлять з головними героями, а заодно і з антагоністом серіалу.читайте такожХодячі мерці світ за межами: дата виходу, актори і ролі

Якщо фанати почали втрачати терпіння до перегляду серіалу Ходячі мерці після 8 сезону через перетворення в "балакучих мерців", то готуйтесь, що у Світі за межею будуть підліткові проблеми, підліткові стреси, підліткові закоханості, натяки на підлітковий секс, підлітки іноді будуть зустрічати зомбі. Адже через 10 років життя після Апокаліпсису, коли вони вже не пам'ятають іншого світу, ц ж підлітки не можуть впоратися з зомбі, хоча ті вже фактично стали частиною їхнього життя.

Крім того серіал настільки толерантний, що головна сюжетна лінія - сімейні цінності і сестринство темношкірої сестри і сестри-латиноамереканки, які шукають тата, який вийшов за цигарками став добровільним заручником таємничої військової країни Громадянська Республіка. Ця Республіка займає відсотків 40 США з сучасною зброєю і ліками, але людям допомагати не поспішає, а сповідує власні плани.

Слідуючи всім толерантним стереотипам, підбирають головних героїв-підлітків, які тікають з дому - райського містечка "типово заміського" типу якраз перед тим, як на нього нападають зомбі і Громадянська Республіка проводить зачистку. читайте такожХодячі мерці 10 сезон-коли вийде 16 серія

Фінал першої серії інтригує, але в порівнянні з оригінальним серіалом безнадійно програє.

Ходячі мерці світ за межею 1 серія дивитися трейлер онлайн:

Нагадаємо, серіал Ходячі мерці світ за межею 2020 буде виходить по неділях з 4 жовтня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти