StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дісней видалив більшу частину хронології з Зоряних воєн - новий канон 2021

11 січня 2021, 18:24
Компанія Disney після покупки Lucasfilm в першу чергу випустила нову трилогію, а тепер повністю змінила історію "далекої-далекої галактики".
Зоряні війни
Зоряні війни / кадр з МС Мандалорець

Компанія Disney після отримання авторських прав на Всесвіт Зоряних воєн зробила відразу низку кроків, завдяки яким частина ігор, книг і культових персонажів стали "неофіційними". Після випуску третьої трилогії сиквелів Зоряних воєн і супер-успішного серіалу Мандалорець, компанія остаточно сформувала офіційну хронологію Всесвіту, з якої пропали тисячі і десятки тисяч років.

Як повідомляє ComicBook, компанія Disney ввела офіційну передісторію "Саги про Скайуокерів", яка отримала свою назву, як і післяісторія в яку входять серіали "Книга Боба Фетта" і "Мандалорець".

Нову хронологію Зоряних воєн, показану нижче, можна знайти на перших сторінках коміксів Зоряні війни від Marvel: the High Republic # 1, яка тільки-но вийшла в доступ. Події "Високої Республіки" відбуваються за 200 років до "Саги про Скайуокера" і Примарної загрози, тому компанія показала нову хронологічну таблицю подій. Однак, в ній не знайшлося місце історії Старої Республіки, більш відомої по іграх.читайте такожЗ'явилася дата виходу всіх фільмів і серіалів Disney на 2021 рік

відео дня
Дісней видалив більшу частину хронології з Зоряних воєн - новий канон 2021
Нова хронологія Зоряних воєн / Marvel Comics

Зоряні війни - нова хронологія 2021

  • Висока Республіка - нова офіційна відправна точка канону Зоряних воєн, встановлена за 200 років до трилогії приквелів.
  • Падіння джедаїв - початок падіння Ордена джедаїв і повернення ситхів у фільмах "Прихована загроза", "Атака клонів", "Війни клонів" і "Помста ситхів".
  • Правління Імперії - початковий підйом Імперії і хаосу її тіні, що покриває галактику. Події, описані в прийдешньому мультсеріалі "Зоряні війни: Бракована партія" і "Соло: історії" .
  • Ера Повстанців - повільний, але вірний підйом повстання протягом десятиліть після початку правління Імперії. Висвітлення подій у "Зіркові війни: Повстанці", "Бунтар Один", "Нова надія", "Імперія завдає удару у відповідь" і "Повернення джедая".
  • Нова Республіка - Хаос після уявної смерті Палпатіна, коли Імперія намагалася вижити, і Нова Республіка почала формуватися. Дія "Мандалорця" відбувається в цей період часу. Майбутні серії "Рейнджери Нової Республіки" і "Книга Боби Фетта", ймовірно, також будуть відбуватися в цю епоху.
  • Повстання Першого Ордена - Імперські залишки реорганізуються в перший Орден і намагаються повернути галактику в рамках схеми Воскресіння ситхів Палпатіна. Охоплює події у фільмах "Зоряні війни: опір", "Пробудження сили", "Останні джедаї" і "Скайуокер".

У той же час серію "Висока Республіка" назвали "переосмисленням" і "розширенням" історії про джедаїв і всю культуру "далекої-далекої галактики".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти