StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

DC різко відреагували на заяву "Кіборга" з Ліги Справедливості

8 січня 2021, 12:41
Warner Bros і DC Films вжили кардинальних заходів через скандал з Реєм Фішером - його "видалили" із серії фільмів про Лігу справедливості.
Рей Фішер-Кіборг
Рей Фішер-кіборг / кадр з фільму

Рей Фішер звинуватив DC Films в спробі замовчувати скандал, який виник через те, що один з керівників обіцяв зламати йому кар'єру на зйомках Ліги справедливості.

Він оголосив, що відмовляється зніматися у фільмах DC, а тепер з'явилася інформація, що його героя Кіборга видалили з усіх майбутніх фільмів.

Сценарист Марк Хьюз, який зв'язався з джерелами на студії Warner Bros повідомив, що частина чуток не правда, а потім уточнив, що кіборга просто видалили з усіх сцен фільму Флеш, пише Wrap.

відео дня

"Чутки про переробку кіборга - брехня, кіборга немає у флеші, і роль не змінюється. Я підтвердив це зі студією. Слух помилковий", - спочатку писав він у твіттері.

DC різко відреагували на заяву 'Кіборга' з Ліги Справедливості

Схоже, сценарій переписали, щоб прибрати кіборга. Враховуючи, що сольний фільм про цього героя тим більше відкладений на невизначений термін - рішення проблеми з актором також відкладено на той же термін.

Як відомо, Рей Фішер звинуватив режисера Джосса Уідона в грубості і непрофесіоналізмі, а потім накинувся з критикою і на інших співробітників студії: продюсерів Джона Берга і Джеффа Джонса і главу DC Films Уолтера Хамаду.

Частина акторів з Ліги Справедливості підтримали його, частина промовчали.

Раніше Зак Снайдер прокоментував продовження Ліги Справедливості.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти