StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чорнобиль 4 серія - де дивитися онлайн з українським перекладом

26 квітня 2020, 16:10оновлено 23 листопада 2021, 13:05
Серіал Чорнобиль можна подивитися на 1+1 до дня пам'яті трагедії на ЧАЕС. Що було в 4 серії Щастя всього людства - читайте на Главреді.
Чорнобиль 4 серія дивитися онлайн промо та огляд
Чорнобиль 4 серія дивитися онлайн промо та огляд

Чорнобиль 4 серія вийшла на 1+1 26 квітня. Також серіал Чорнобиль можна дивитись онлайн.

Дивіться 4 серію Чорнобиля з українським перекладом на 1+1.

В 4 серії Щербина, Легасов і генерал Тарганів помітили, що поліцейський робот із Західної Німеччини, який очищав очищає дах 4 реактора ЧАЕС. Але він глухне, тому що СРСР навмисно занизив рівень радіації. Генерал Тарганів відправляє солдатів, щоб вручну вичистити дах для початку будівництва саркофага.

відео дня

Павло в парі з ветераном афганської війни Бачо патрулює зону відчуження, відстрілюючи покинутих тварин, що зазнали радіоактивного забруднення. Виявивши собаку з цуценятами в одному з будинків, Бачо відправляє Павла на вулицю і сам вбиває їх.читайте такожЧорнобиль 3 серія - де дивитися онлайн з українським перекладом

Показана сцена того, як солдати вбивають корову у жінки, яка не хоче йти з дому.

Тим часом Хомюк в Москві намагається знайти в архівах дані, які дозволять зрозуміти, що сталося. В покинутій будівлі Прип'яті, де КГБ не змогло встановити прослушку, Щербина і Легасов повідомляють Хомюк, що їм належить виступити в якості експертів на майбутньому суді над Дятловим, Брюхановим та Фоміним.

Легасов повинен поїхати в МАГАТЕ зі звітом, і Хомюк повідомляє йому про аналогічній ситуації на Ленінградській АЕС, про те, що Людмила народила від Василя доньку, яка померла від опромінення, і закликає розповісти МАГАТЕ правду. Щербина ж вмовляє бути Легасова обережним.

Дивитися онлайн всі серії Чорнобиля від НВО можна на 1+1 26 квітня з 12:20 до 19-00. Огляд всіх серій можна почитати на Главреді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти