StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Будинок на щастя 3 сезон - почалися зйомки продовження серіалу

22 вересня 2020, 15:30
Телеканал Новий офіційно почав зйомки 3 сезон Будиночок на щастя-серіалу, який отримав особливу популярність на каналі.
Будиночок на щастя 3 сезон
Будиночок на щастя 3 сезон / Новий канал

Новий канал почав знімати 3 сезон ситкома Будиночок на щастя. У третьому сезоні глядачі побачать своїх улюблених героїв, яким доведеться вирішувати конфлікти і виходити з непередбачених ситуацій. режисер Сергій Атрощенко стверджує, що 3 сезон шоу - час розставання і розлученя.

"Другий сезон завершився не happy end'ом, а драматичним фіналом, – розповідає режисер. - Ми зробили це навмисно - хотіли змінити градус гумору. За попередні сезони обсміяли вже і село Сеньківка, і городян, які там живуть і засновують бізнес. Тепер прийшов час для сварок і розлучень".

Між парами Василя (Назар Задніпровський) і Люби (Віталіна Біблів), Максима (Костя Войтенко) і Маші (Галина Безрук) будуть вирувати справжні пристрасті.читайте такожВіталіна Біблів заінтригувала подробицями про серіал будинок на щастя

відео дня

Перший день зйомок пройшов у київській квартирі Макса. Для кадру орендували просторе приміщення, щоправда, за межами Києва.

"На знімальному майданчику – кіпіш, – з посмішкою каже актор Костя Войтенко. - Таке часто відбувається в перші дні, поки всі налаштуються і увійдуть в знімальний процес".

Костя зізнається, що незважаючи на всю цю метушливу атмосферу, радіє, що проект Будиночок на щастя повернувся в його життя.

Будиночок на щастя 3 сезон
Будинок на щастя 3 сезон-зйомки і графік виходу / Новий канал

"Дуже чекав початку зйомок – - каже актор. - У цьому сезоні мій персонаж буде потрапляти в нові обставини. Знаєте, його історія перегукується з реаліями сімей під час карантину. Тому теми, які ми піднімаємо, будуть близькі глядачеві".читайте такожСім'я, спорт і саморозвиток-Костянтин Войтенко виділив користь з карантину

Радіє поверненню на знімальний майданчик і актор Назар Задніпровський. Каже, що найбільше скучив за колегами.

"Дуже хочу, щоб після карантину наш глядач посміхався – розповідає Назар. - Сподіваюся, що зйомки пройдуть успішно, і Будинок на щастя скоро з'явиться на Новому каналі!"

Зйомки почалися. Але серіал Будиночок на щастя вийде на Новому каналі тільки в 2021 році.

Нагадаємо, що зірка Будиночку на щастя Галина Безрук зізналася, що їй приносить справжнє задоволення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти