StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Антоніо Лукич показав трейлер фільму Мої думки тихі 2

1 квітня 2021, 16:46оновлено 1 квітня 2021, 21:45
Режисер Антоніо Лукич підніс сюрприз своїм фанатам, показавши 1 квітня трейлер продовження фільму Мої думки тихі.
Мої думки тихі 2
Мої думки тихі 2 / кадр з трейлера

Команда фільму Мої думки тихі таємно займалася зйомками продовження фільму. На офіційній сторінці фільму в Facebook Антоніо Лукич нарешті розсекретив, що його комедія отримала сиквел - ще більш смішний і драматичний.

Творці фільму скористалися 1 квітня, щоб анонсувати другий фільм - у притаманному сатиричному стилі, і українці не відразу повірили в своє щастя - побачити улюблених героїв знову.

Сюжет фільму Мої думки тихі 2 розкрили в соцмережі. Ірма Вітовська і Андрій Лідаговський повертаються до своїх ролей, а через два роки все стало ще більш драматично.

"Тепер офіційно! Вона два роки тинялася по Бельгії - збирала полуницю під Антверпеном, мила посуд в Генку, прибирала в борделях в Брюгге... Сьогодні - Ірма Вітовська повертається! Ще більше драми, ще більше жартів про зростання, шокуючої правди і відсилань до Девіда Лінча. У новому фільмі - Мої думки тихі 2, Продовженння", - йдеться в описі до трейлера.читайте такожМої думки тихі 2020 - найкращий фільм нового українського кінематографа

У самому трейлері показали, що коли героїня Ірми Вітовської повернеться до Києва, її син вже живе з дівчиною, і вони збираються одружитися.

Жінки майже відразу не злюбили одна одну і почали змагатися як в готуванні і прибиранні, так і в турботі за Вадимом. Крім того, мама поселяється з ними в однокімнатній квартирі.

Мої думки тихі 2
Мої думки тихі 2-актори і ролі / кадр з трейлера

Майбутню дружину Вадима грає актриса, яку Лукич помітив на зйомках серіалу Секс, Інста і ЗНО - студентка Карпенка-Карого Кароліна Мруга.

Ксенія Мішина погодилася зіграти в епізодичній ролі саму себе.

"Перша частина буквально провокувала нас на продовження цієї історії. Ми свідомо не робили кліфгенгерів, але розуміли, що історія може отримати природне продовження. Наш фільм називали "першою смішною українською комедією, а зараз ми хочемо зняти перший хороший український сиквел", - коментує режисер Антоніо Лукич.

Мої думки тихі 2, Продовженння - трейлер:

Зйомки проходили в Києві і в Бельгії за сприяння місцевих продюсерів.

Бюджет і дата виходу поки що не називаються, але трейлер моментально злетів в топ переглядів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти