StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Навіщо класти крейду в холодильник: секрет досвідчених господинь

14 лютого 2024, 14:03оновлено 16 лютого, 15:46
Звичайна крейда допоможе позбутися надокучливої проблеми, яка переслідує багатьох власників цього приладу.
Холодильник, мел
Навіщо класти крейду в холодильник/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Неприємні запахи у холодильнику – це досить поширена надокучлива проблема, з якою хоча б раз стикався кожен із нас. У холодильнику зберігається багато різноманітних продуктів, але якщо якийсь із них сам по собі має не надто приємний запах або почав видавати такі "аромати" через псування, то дуже швидко цей запах заповнить увесь закритий простір навколо себе.

Радимо прочитати також наступний матеріал: Тільки одиниці зможуть знайти хамелеона: загадка, яку треба розгадати за 7 секунд

Якщо потрібен спосіб, як прибрати запах в холодильнику, то можна скористатися деякими народними засобами. Одним із таких дієвих способів, який відомий не усім, є використання крейди.

відео дня

Але перед тим, як використовувати такий спосіб, спершу потрібно виконати кілька важливих кроків. Щоб прибрати неприємний запах із холодильника, першочергово потрібно знайти першоджерело такого "аромату" та усунути його. Якщо це продукт, який зіпсувався, то його потрібно викинути, а усі інші продукти, які були поруч з ним, перевірити на наявність чи відсутність ознак псування.

Після цього варто вимкнути пристрій з розетки, дістати усі продукти і помити холодильник всередині. Далі потрібно залишити його на трішки відкритим, щоб він провітрився. Після цього можна повернути продукти на свої місця та увімкнути прилад.

Навіщо класти крейду в холодильник

Але навіть після миття холодильника залишки неприємного запаху все одно можуть залишитися. У такому разі прийде на допомогу звичайна крейда.

Просто потрібно покласти кілька шматочків крейди на полиці холодильника. Крейда поглине неприємний запах і зробить повітря всередині пристрою свіжим і чистим.

Можна також класти шматочки крейди у холодильник для "профілактики" – щоб попередити виникнення і накопиченням там неприємних "ароматів".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти