StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як позбутися цвілі у всьому домі: корисні народні методи

23 лютого 2024, 11:59оновлено 25 лютого, 01:38
Очищення плісняви ​​на стінах, вікнах та меблях стає проблемою під час прибирання. Експерт дав поради, як позбавити ваш дім від надокучливого грибка.
Як позбутися цвілі у всьому домі: корисні народні методи
Як прибрати плісняву за секунди / колаж: Главред, фото: pexels, скріншот: відео

Проблема із появою цвілі в домі виникає через надлишок вологи всередині будівель, що призводить до появи набридливого грибка на стелі, стінах і меблях. Це часто може статися, якщо ваша кімната погано провітрюється або є проблеми з вологістю.

Ознайомтесь із матеріалом: Як прибрати плісняву за допомогою оцту: жінка розкрила корисний лайфхак. Дізнайтесь про безпечний метод прибирання.

Проблема може бути ще гіршою у ванних кімнатах через гарячу пару з душу. Кожну зону ванної кімнати потрібно обробляти по-різному, щоб запобігти пошкодженню предметів і псування фарби.

відео дня

Коли справа доходить до очищення від цвілі, більшість людей обирають пляшку відбілювача, знаючи, що він швидко вб’є грибок. Однак, за словами експерта, є набагато дешевший варіант, який може відчистити цвіль, не пошкоджуючи поверхню, передає видання Mirror.

"Невелика кількість цвілі навколо душової кабіни може легко поширитися, якщо нічого не робити, щоб очистити її. Невдовзі ваші стіни, зливна труба душової кабіни та навіть віконний карниз можуть почати вкривати стійкий чорний грибок. Щоб усунути цю проблему, ми підготували інструкцію, як чистити різні предмети у ванній кімнаті основними предметами домашнього побуту", - зазначила фахівець із прибирання.

‌Жінка розповіла, що використання лимонів може бути ідеальним способом позбутися цвілі від душової сітки. Щоб видалити цвіль лимоном, потрібно змочити нею губку і потерти кран круговими рухами.

Багато побутових засобів для чищення можуть зіпсувати душову сітку, але використання лимонів допоможе видалити цвіль, не пошкоджуючи поверхню.

Якщо ви не любите запах лимона, можна використати білий оцет. Він також чудово очищує білі стін від цвілі. Нанесення столової ложки рідини для миття посуду на абразивну губку та очищення від плісняви ​​з водостоку може вберегти від плісняви ​​- потім промийте гарячою водою, щоб видалити всі залишки.

"Унітазну цвіль можна легко видалити, посипавши содою щітку для унітазу та сильно почистивши її. Обов’язково огляньте навколо унітазу, щоб видалити всі ознаки цвілі та запобігти поширенню", - наголосила фахівець.

Від цвілі на підвіконні може допомогти використання олії чайного дерева. Варто нанести його на ватний диск і протерти карниз вікна та саме скло. Необхідно залишити це на ніч, а потім протерти серветкою з мікрофібри.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти