StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Телефон буде тримати заряд цілий день: як заощадити батарею

4 березня 2024, 05:30
Часто телефон розряджається у найнезручніший момент. Дізнайтесь, як правильно заряджати свій пристрій.
Телефон буде тримати заряд цілий день: як заощадити батарею
Як правильно заряджати мобільний телефон / колаж: Главред, фото: pexels

Якщо вас постійно переслідує ця сучасна проблема - швидко сідає заряд мобільного телефону, варто ознайомитись із лайфхаком, який подовжить термін служби телефону. Можливо, ви ходите зі своїм пристроєм у режимі польоту, думаючи, що вхідні повідомлення почекають і надієтесь, що це збереже заряд.

Низька яскравість на екрані телефону не дуже впливає на енергозбереження. Однак є один популярний метод, який, на думку людей, заощадить енергію, яка фактично розряджає ваш пристрій, передає видання Mirror.

Фахівці пояснили, що користувачам як iPhone, так і Android варто знати, що потрібно видаляти свої додатки, особливо якщо їх накопичилося багато, а користуєтесь лише декількома. Це також допоможе заощадити батарею, оскільки телефон більше не працює над тим, щоб запускати кілька програм одночасно.

відео дня

Спеціаліст у сфері маркетингу також поділився, що користувачам iPhone не потрібно постійно закривати відкриті додатки, адже це ніяк заощадить їхній акумулятор і не покращить продуктивність.

"Насправді все навпаки: проведення пальцем угору по додатках, коли ви ними не користуєтеся, може скоротити час автономної роботи. На запуск програми потрібно більше енергії, ніж на її роботу у фоновому режимі. Отже, коли ви постійно відкриваєте та закриваєте програму, ви можете більше розряджати акумулятор", - пояснив фахівець.

Також будьте уважні, якщо ваш телефон потрапив у воду, то не варто кидати його в коробку з рисом, щоб він висох. Хоча цей метод шалено популярний в Інтернеті, фахівці вважають, що це може завдати більше шкоди, ніж користі. Натомість пристроям Apple рекомендують від’єднати всі кабелі від пристрою та дочекатися, поки вони повністю висохнуть.

"Обережно постукайте iPhone об руку роз’ємом вниз, щоб видалити зайву рідину. Принаймні через 30 хвилин спробуйте зарядити його за допомогою кабелю Lightning або USB-C або підключити аксесуар", - додав він.

Однак, якщо сповіщення продовжує з’являтися на екрані, варто залишити телефон у сухому місці з невеликим потоком повітря на добу.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти