StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як відбілити прозорий чохол для телефону: більше ніколи не пожовтіє

3 лютого 2024, 02:14
Зміна кольору прозорих чохлів для телефонів є поширеною проблемою, але її легко виправити за допомогою натуральних інгредієнтів.
Як відбілити прозорий чохол для телефону: більше ніколи не пожовтіє
Як почистити прозорий чохол і зробити його знову білим / Колаж: Главред, фото: скріншот YouTube

При щоденному використанні прозорі чохли для телефонів мають властивість набувати жовтуватого відтінку, втрачаючи свій первинний і чистий вигляд. Ця зміна кольору в основному пов’язана з впливом сонячного світла, бруду з наших рук і контакту з різними поверхнями.

На щастя, вам не потрібно вдаватися до агресивних хімікатів або купувати новий чохол. Можна відновити його прозорість за допомогою натуральних продуктів, які, напевно, вже є у вас вдома.

Прозорі чохли виготовлені, як правило, з силікону або м’якого пластику, вони схильні змінювати колір з часом. Цей процес прискорюється такими факторами, як УФ-промені, піт і жир тіла, а також бруд і пил у навколишньому середовищі.

відео дня

Очищення прозорого чохла содою

Харчова сода є потужним натуральним очисником, який допоможе видалити плями та забарвлення.

Зробіть пасту, змішавши харчову соду з невеликою кількістю води. Нанесіть цю пасту на чохол губкою або м’якою зубною щіткою, обережно втираючи круговими рухами.

Залиште на кілька хвилин, а потім змийте теплою водою та висушіть на повітрі.

Очищення чохла білим оцетом і водою

Білий оцет відомий своїми дезінфікуючими та миючими властивостями, здатним розчиняти бруд, не пошкоджуючи матеріали.

Змішайте рівні частини білого оцту та води в ємності. Занурте прозорий чохол в суміш і залиште на годину. Вийміть, промийте чистою водою і дайте повністю висохнути.

Як відмити прозорий чохол лимонним соком

Лимонний сік відмінно відбілює і виводить плями. Вичавіть сік лимона в миску і замочіть чохол на кілька годин, бажано на сонячному світлі, щоб посилити відбілюючий ефект. Потім промийте водою і повністю висушіть на повітрі.

Очищення чохло зубною пастою

Зубна паста корисна не тільки для гігієни порожнини рота, вона також може допомогти очистити та відбілити силіконові чохли.

Нанесіть невелику кількість білої зубної пасти на корпус. Обережно протріть зубною щіткою або м’якою тканиною круговими рухами. Добре промийте і дайте висохнути.

Як відчистити прозорий чохол оливковою олією і цукром

Цей метод добре працює для видалення поверхневих забруднень і плям. Він залишить покриття чохла гладким і чистим.

Щоб відмити прозорий силіконовий чохол, вам треба змішати оливкову олію з цукром до утворення пасти. Потім нанесіть суміш на чохол та обережно протріть зубною щіткою. Вкінці змийте теплою водою і висушіть на повітрі.

Поради щодо догляду за прозорим чохлом

  1. Уникайте прямого впливу сонця:зберігайте телефон у місцях, де на нього не потрапляє пряме сонячне світло, щоб запобігти окисленню та знебарвленню чохла.
  2. Регулярне чищення: воно може запобігти накопиченню бруду та жиру, що сприяє жовтінню.
  3. Правильне сушіння: переконайтеся, що чохол повністю висох, перш ніж покласти його назад на телефон, щоб уникнути накопичення вологи.

Ці методи очищення не тільки ефективні та доступні, але й екологічні. При легкому догляді та регулярному очищенні ви зможете довше зберегти красу свого чохла для телефону та продовжити термін його служби.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти