StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Постійно діставати не варіант: як прочистити злив у ванній від волосся

23 жовтня 2023, 13:43оновлено 23 жовтня 2023, 15:21
16938
Не дозволяйте засміченням у каналізації ванної заважати вашому життю.
Як прочистити слив у ванній від волосся
Як прочистити слив у ванній від волосся / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Кожен, хто стикався із засміченнями в каналізаційних трубах у ванній кімнаті, знає, що проблема з волоссям, що накопичується в каналізації, може бути справжнім головним болем. Ми розглянемо, що допомагає розчинити волосся в трубах і як найкращим чином пробити засмічення в каналізаційній трубі.

Що розчиняє волосся в трубах?

Для розщеплення волосся, що скупчуються в сливі, можна використовувати кілька ефективних методів. Один з них - застосування соди і оцту. Просто насипте соду в слив, потім додайте оцет і закрийте слив пробкою на кілька годин. Реакція між содою та оцтом допоможе розчинити волосся та інші залишки.

Чим краще пробити засмічення в каналізаційній трубі?

Якщо сода і оцет не допомогли або засмічення занадто глибоко, то доведеться вдатися до спеціальних інструментів. Одним з найбільш ефективних вважається повітряний насос для прочищення труб. Він створює сильний тиск, який може зруйнувати і вийняти засмічення разом з волоссям.

відео дня

Інший варіант - використовувати спеціалізовані препарати для прочищення труб, які проникають в засмічення і розчиняють волосся. Однак при використанні хімічних засобів слід дотримуватися обережності і носити Засоби захисту.

Якщо пробка занадто міцна, і ви не можете впоратися самостійно, краще звернутися до професіоналів - сантехніків. Вони мають спеціальні інструменти і знання, щоб ефективно пробити засмічення і відновити нормальну роботу каналізації.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти