StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Полетіти до Європи: які авіакомпанії надають великі знижки для українців

31 березня 2022, 12:44
4 європейських авіаперевізника готові надати квитки з великими знижками для українських біженців.
біженці, Україна, Європа, літак
Як потрапити в Європу з України / depositphotos.com/

Вторгнення Росії в Україну змусило покинути свої будинки практично 4 мільйони українців. Деякі міжнародні компанії не залишилися осторонь і запропонували українцям квитки з великими знижками. А то і зовсім безкоштовно.

Про те, як українців, які рятуються від війни, зустрічає Німеччина, читайте в матеріалі: Допомога біженцям з України в Німеччині: як дістатися і на що можна розраховувати.

Чотири авіакомпанії надають українським переселенцям можливість перельотів по Європі з великими знижками.

відео дня

Wizz Air

Угорський авіаперевізник надає українцям 100 тисяч безкоштовних авіаквитків на рейси з Польщі, Румунії, Угорщини та Словаччини. Щоб забронювати квиток необхідно мати український закордонний паспорт. Потрібно перейти на спеціальну сторінку і вибравши місце призначення, ввести номер паспорта.

LOT

Найбільша авіакомпанія Польщі також допомагає українцям, надаючи великі знижки на перельоти в будь-якому напрямку з вильотом в Польщі, Угорщині, Румунії або Словаччині.

Для дорослого знижка становить 30% від вартості квитка економ-класу, 50% для дітей і 99% для немовлят. У компанії наголошується, що пропозиція актуальна до 31 травня.

Знижка також включає 23 кг багажу, можливість змінити бронювання або повернути гроші за квиток.

TAP Air Portugal

Португальські авіалінії пропонують безкоштовні квитки українцям, які планують летіти з Польщі до Португалії. Для того, щоб отримати квиток, потрібно заповнити форма.

Finnair

Фіни надають 95% знижку на квитки в Гельсінкі з Варшави, Кракова, Гданська, Будапешта і Праги. Знижку необхідно активувати за промокодом Ukraine95 на офіційному сайті компанія. Пропозиція дійсна до 14 квітня.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти