StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Моментально розбіжаться: 3 дієві способи боротьби з павуками в будинку

9 вересня 2023, 17:30
1639
Крім того, що методи дієві, вони зовсім недорогі і доступні.
 Метод позбавлення від павуків
Метод позбавлення від павуків / Колаж Главред, фото flickr (Faber_32, Anja Jonsson)

Почався сезон спарювання павуків, і тим, хто не любить восьминогих істот, варто знати, що існує недорогий засіб для їх вигнання.

Часто павуки проникають в будинки і селяться на кухнях і у ванних кімнатах в пошуках тепла і вологи. Звичайно, в супермаркетах можна придбати засоби від павуків, але є більш простий і швидкий спосіб, як вигнати павуків, пише Mirror.

Чому павуки лізуть в будинок

Як і всім іншим видам, павукам для виживання необхідні вода і волога. Від раковин і посудомийних машин до тепла, що виділяється побутовими приладами, саме на кухні та у ванній кімнаті створюється ідеальне вологе середовище, яке приваблює їх. Хоча вони в основному нешкідливі, ніхто не хоче, щоб вони підкрадалися до нас в душі.

відео дня

Як позбутися від павуком народними способами

Щоб членистоногі не турбували, потрібно натирати лимонною цедрою підвіконня, плінтуси і місця, де павуки можуть сховатися, оскільки цитрусовий аромат відлякує їх, а також надає будинку приємний і свіжий запах. До того ж це дешева альтернатива: вартість одного лимона коштує не багато. Схожий спосіб використовують і для боротьби з мурахами в будинку.

Крім того, кращий спосіб позбутися від павуків - профілактика їх появи. Почніть з забивання всіх щілин і отворів навколо вікон і дверей за допомогою герметика, щоб зменшити ймовірність вторгнення. Тим більше, скоро зима, таким чином можна отримати додаткову перевагу - зберегти тепло в будинку і заощадити енергію за рахунок зниження споживання опалення.

Інші способи запобігання проникненню павуків у будинок включають прибирання: павуки люблять ховатися в щілинах і кутах, тому прибирання приміщення запобіжить появі павутини. Також слідкуйте за сміттям, щоб павуки не могли там оселитися.

Рослини, що відлякують павуків, також можуть бути дуже корисними для запобігання повзучих гадів. Натуральні засоби для відлякування павуків можна приготувати з ефірних масел і води, а потім розпорошити їх по дому. Найкраще використовувати олії чайного дерева, лаванди, м'яти перцевої, цитрусових та кориці.

Інші способи боротьби з комахами:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти