StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як утеплити кімнату за 2 хвилини народним способом за допомогою одного засобу, крутий лайфхак

25 грудня 2023, 21:14
5273
Завдяки цьому лайфхаку температура у приміщенні підвищується на декілька градусів.
Як утеплити кімнату за 2 хвилини народним способом за допомогою одного засобу, крутий лайфхак
Як утеплити кімнату зсередини на зиму/ Колаж Главред, фото скріншот TikTok (khutoraesthetic)

Новорічні свята можуть зіпсувати не тільки відсутність снігу, з'ясування стосунків з сім'єю за столом чи непотрібні подарунки, а й холод в домі. Саме тепло додає святкової атмосфери та затишку. Якщо ж у вас холодна квартира, а радіатори погано гріють, є спосіб, як вирішити цю проблему за 2 хвилини. Ним поділилася майстриня на всі руки у TikTok.

"А ви знали, що можна утеплити квартиру за 2 хвилини та зробити кімнату відчутно теплішою? Є простий та бюджетний метод, як покращити тепловіддачу батареї, щоб тепло від неї гріло не в холодну стіну, а в кімнату", - почала своє відео дівчина.

Для того, аби лайфхак спрацював, треба поставити спеціальну теплоізоляцію. Вона зроблена з пенополіетиленової піни та алюмінієвої фольги. Саме цей матеріал спрямовує тепло, яке виробляє радіатор, усередину приміщення. Він збільшує коефіцієнт його корисної дії аж на 20%. Завдяки цьому температура у приміщенні згодом підвищується на декілька градусів.

відео дня

Встановлювати ізоляцію дуже просто, на це ви витратите 2 хвилини. Для цього просто відріжте потрібний шматок, зробити надрізи у місцях кріплень та запхати за батарею. Можна зафіксувати його скотчем або клеєм, рідкими цвяхами, але він і без цього добре тримається.

На метраж, каже дівчина, купляти ізоляцію не вигідно, це вийде дорожче, відрізати зайве буде незручно. Краще обрати готовий варіант ізоляції саме для радіаторів. Його висота - 60 см в рулоні на 5 метрів, тож його точно вистачить на всі батареї стандартної квартирі. Авторка відео каже, що користується Алюфомом, та підійде будь-яка інша фірма ізоляції.

Дивіться, як утеплити кімнату зсередини:

@khutoraesthetic А Ви знали, що можна утеплити квартиру за 2 хвилини та зробити кімнату відчутно теплішою? Є простий та бюджетний метод як покращити тепловіддачу батареї. Щоб тепло від неї гріло не холодну стіну, а краще гріло кімнату-слід поставити спеціальну теплоізоляцію. Вона зроблена з пенополіетіленової піни та алюмінієвої фольги Саме цей матеріал спрямовує тепло, що виробляє радіатор, в середину приміщення. Тобто збільшує коефіцієнт його корисної дії аж на 20% Завдяки цьому температура в приміщенні згодом підвищується на декілька градусів Встановлювати ізоляцію максимально легко, у мене пішло на це аж 2 хвилини, просто відрізала потрібний шматок, зробила надрізи у місцях кріплень та запхала усе за батарею. Можна зафіксувати скотчем, або клеєм рідкі цвяхи, але вона і без цього чудово тримається На метраж купувати ізоляцію не вигідно, це вийде дорожче та буде не зручно відрізати від неї зайве. Краще обрати готовий варіант ізоляції саме для радіаторів. У нього висота 60см а в рулоні її аж 5метрів, тож його точно вистачить на усі батареї в стандартній квартирі. Називається така ізоляція Алюфом, а на офіційному інтернет-магазин виробника рулон коштує усього 353грн Це чудовий варіант утоплення, тож зберігайте собі корисну ідею #ремонт#утепление#ізоляція#тепло#опалення#лайфхак#своїмируками#бюджетнийремонт#естетикахутора#нормаізол#алюфом#харків#блог#корисніпоради#утепленнябудинків♬ оригінальний звук - ЕСТЕТИКА ХУТОРА??

Більше цікавих лайфхаків:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти