StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як прибрати цвіль у ванній в домашніх умовах - 4 перевірених засоби

2 квітня 2022, 16:11оновлено 3 квітня 2022, 08:03
Ефективно прибрати цвіль і навести порядок у ванній допоможуть засоби, які є в кожному будинку.
ванна, прибирання у ванній
Як позбутися від цвілі у ванній / depositphotos.com/

В умовах воєнного стану миючі та чистячі засоби можуть бути в дефіциті. Підтримати чистоту ванної кімнати і позбавити стіни і кахель від цвілі допоможуть засоби, які є в кожному будинку.

Як випрати речі без порошку, читайте в матеріалі: Чим замінити пральний порошок: 4 засоби, які є в кожному будинку.

Справитися з небезпечним грибком у ванній кімнаті допоможуть чотири засоби, які можна пошукати в аптечці або на кухонній полиці.

відео дня

Хлор

Найефективніший засіб для боротьби з нальотом бактерій це хлор. Можна використовувати хлорвмісні засоби, а можна нанести чистий засіб на ділянки, уражені цвіллю. При цьому потрібно не забути провітрити приміщення.

Перекис водню

Цей простий аптечний засіб для дезінфекції може стати в нагоді і в боротьбі з шкідливими грибками, які окупували ванну. Щоб обробка перекисом принесла максимальний ефект, необхідно нанести засіб на уражені ділянки і почекати 10-20 хвилин. Потім механічним впливом видалити наліт і нанести перекис знову до повного висихання.

Оцет

Кислота здатна знешкодити хвороботворний грибок у ванній кімнаті. Для цього підійде 6 або 9% розчин столового оцту. Для боротьби з колоніями цвілі потрібно змочити губку оцтом і протерти проблемні зони. Залишити до повного висихання, потім змити водою. Виконувати процедуру необхідно в провітрюваній кімнаті.

Сода

Незамінний на кухні продукт може стати відмінним антисептиком для ванної. Для знезараження поверхонь потрібно приготувати розчин 1 ч.л. соди на 1 склянку води. Губкою нанесіть засіб на уражені ділянки і залишіть до повного висихання. Можна не змивати.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти