StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як прибрати катишки з одягу без машинки за 30 секунд: 5 ефективних способів

18 жовтня 2022, 15:52
Якщо потрібно швидко прибрати катишки з одягу, допоможе один із простих перевірених способів.
Катышки, одежда, скотч
Як прибрати катишки з одягу/ ua.depositphotos.com

Коли на вулиці холоднішає, одразу хочеться дістати з дальніх полиць своєї шафи усі улюблені теплі речі. Якщо вони й не "підуть у хід" усі разом, то їх можна хоча б підготувати до теплого сезону. Наприклад, усунути одну з проблем, яка часто переслідує наші теплі речі – катишки.

Для того, щоб прибрати катишки з одягу, можна придбати спеціальну машинку. Вона зробить це швидко та ефективно. Проте що робити, якщо такої машинки під руками немає, а проблему потрібно усунути терміново?

Якщо у вас виникло питання, як швидко прибрати катишки з одягу, можете скористатися одним із простих способів, які не заберуть у вас багато часу.

відео дня

1. Скотч

Для вирішення проблеми можна застосувати простий канцелярський скотч. Потрібно відрізати його частину, ретельно приклеїти до одягу з катишками і різко відірвати. Цей спосіб може зібрати не всі одразу катишки, проте у загальному більшість з них він прибере.

Варто зазначити, що скотч буде дієвим не лише від цієї проблеми. Він заразом збере з вашого одягу і волосся, шерсть або мікроскопічне сміття, які могли прилипнути до тканини.

2. Гребінець

Для цього способу підійде тільки той гребінець, який має дрібні зубці. Ним потрібно обережно провести по одягу, тримаючи його паралельно до тканини. таким чином можна зібрати усі катишки.

3. Станок для бриття

Ним потрібно обережно провести по тканині, зрізуючи усі катишки. Але робити це потрібно обережно – якщо втратити пильність, можна непоправно зіпсувати річ, порізавши її. Лезами потрібно проводити у напрямку ворсу, попередньо добре розтягнувши річ на горизонтальній поверхні.

4. Леза від канцелярського ножа

Діяти таким способом потрібно дуже обережно, щоб не порізати ні руки, ні сам одяг. Беремо лезо двома руками і без нахилу проводимо ним по одязі з катишками. Перед цим річ потрібно добре розтягнути на горизонтальній поверхні. Таким чином катишки з тканини фактично "збриваються".

5. Пемза

У боротьбі з катишками допоможе також проста пемза. Потрібно протерти нею одяг вздовж текстури тканини, попередньо розклавши річ на горизонтальній поверхні.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти