StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як позбавити кухонний рушник від неприємного запаху: 3 способи від досвідчених господинь

27 жовтня 2022, 19:44
Якщо кухонні рушники навіть після прання не мають очікуваної свіжості, можна прибрати неприємний запах за допомогою декількох простих засобів.
Кухонные полотенца, стирка
Як позбутися неприємного запаху від кухонних рушників/ ua.depositphotos.com, "Час Пик"

Кухонні рушники через активне використання не лише дуже швидко брудняться, а й вбирають у себе багато ароматів. У підсумку ця "суміш із запахів" може "в’їстися" у тканину настільки, що навіть після прання не зникатиме повністю. У таких випадках прибрати неприємний запах з кухонних рушників буває не так уже й просто.

В такому разі доведеться вдаватися до простих хитрощів, які допоможуть прибрати запах з рушників. Для цього потрібно мати під руками один із декількох засобів.

1. Засіб для миття посуду

Такий засіб ефективно бореться із жиром та іншими забрудненнями нашого посуду. Але він підходить не лише для кухонного начиння, а й для ефективного очищення рушників.

відео дня

Під час прання потрібно замість порошку налити у лоток невелику порцію гелю для посуду. Після прання із цим засобом про неприємний запах рушників можна буде забути.

2. Сода і лимонна кислота

Потрібно налити у таз близько п’яти літрів гарячої води. Додати по дві столові ложки звичайної соди і лимонної кислоти. Замочити у суміші рушники і залишити їх відмокати, аж поки вода не стане холодною. Далі потрібно випрати їх повністю вручну або у пральній машині.

3. Оцет

Такий засіб здатний боротися з різноманітними неприємними запахами, навіть стійкими. Для того, щоб прибрати неприємний запах з рушників, потрібно додати до порошку під час прання декілька столових ложок оцту.

Оцет можна також замінити лимонним соком. Його потрібно додавати у таких же пропорціях.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти