StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як часто потрібно прати джинси: цікава порада, яка точно здивує багатьох

27 червня 2024, 03:20
6356
На відміну від м'яких побутових речей, таких як простирадла та рушники, одяг не потрібно прати регулярно, пише Mirror.
Як часто потрібно прати джинси: цікава порада, яка точно здивує багатьох
Як часто потрібно прати джинси / колаж: Главред, фото: pixabay

Джинси спокійно можна назвати невід’ємною частиною гардеробу майже кожної людини. Вони поєднуються з усіма речима, і їх можна одягати на будь-яку подію. Але коли справа доходить до прання, слід бути особливо обережними, адже воно може пошкодити тканину.

Як пише Mirror, на відміну від м'яких побутових речей, таких як простирадла та рушники, одяг не потрібно прати регулярно, а навпаки, це залежить від того, скільки разів ви його носите.

Джинсовий одяг - міцний матеріал. Тому, якщо ви його не забруднили, то можете одягати це вбрання кілька разів. До того ж, ви можете спокійно прати їх кожні 10 разів.

відео дня

Що цікаво, дискусія про те, як часто слід прати джинси, набула розголосу кілька років тому, коли генеральний директор джинсової компанії Levis заявив, що насправді не варто цього робити ніколи.

Натомість Чіп Берг порекомендував точково очищати будь-які плями чи сліди зубною щіткою, а не засовувати їх у пральну машину.

"Я намагався донести... це був тривожний дзвінок споживачам, що ми переходимо на автопілот і після того, як ми закінчили носити щось, ми просто автоматично кидаємо це в пральню. Хорошу пару джинсів насправді не потрібно прати в пральній машині, хіба що дуже рідко", - сказав він.

Чіп Берг обґрунтовує це тим, що прання хороших джинсів чи шортів насправді завдає шкоди матеріалу і є "марною тратою води".

Як часто потрібно прати джинси: цікава порада, яка точно здивує багатьох
Засіб від плям на одязі / Інфографіка: Главред

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти