StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

І сліду не залишиться: 3 способи, чим прибрати фарбу для волосся зі шкіри

27 березня 2024, 04:10оновлено 28 березня, 10:17
Як видалити пляму від фарби для волосся на шкірі? Допоможуть кілька засобів, які є вдома у більшості.
Покраска волос
Чим прибрати фарбу для волосся зі шкіри/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Для того, щоб пофарбувати волосся, не обов’язково бігти у салон краси. Часто жінки проводять таку процедуру вдома – це виходить дешевше і швидше. Але є один "побічний ефект", до якого варто бути готовими – фарба може залишитися не лише на волоссі, а й потрапити на шкіру голови та рук, і її потрібно буде оперативно звідти прибрати.

Радимо також прочитати матеріал: Треба знайти цифру 2 серед літер за 5 секунд: надзвичайно складна загадка

Тому не зайвим буде дізнатися наперед, чим змити фарбу для волосся зі шкіри в домашніх умовах. Є кілька ефективних способів, які допоможуть швидко впоратися із завданням – і на шкірі навіть сліду не залишиться.

відео дня

1. Господарське мило

Якщо потрібен спосіб, як змити фарбу з рук або з інших частин тіла, то не варто оминати увагою такий простий засіб, як господарське мило. Відомо, що таке мило є справжнім помічником вдома, адже допомагає вирішувати багато побутових проблем. Але воно також стане у нагоді, якщо потрібно зробити, щоб фарба для волосся не залишилася на шкірі.

Проте потрібно враховувати, що господарське мило впорається лише зі свіжою фарбою, а не тою, яка вже встигла в’їстися у шкіру.

2. Ацетон чи спирт

Потрібно нанести трішки засобу на ватний диск і протерти забруднене фарбою місце. Після цього взяти інший чистий диск, також намочити засобом, прикласти до забрудненого місця, потримати 10-15 секунд і потерти знову.

3. Засіб для зняття макіяжу

Якщо ви шукаєте спосіб, чим прибрати фарбу для волосся зі шкіри, то також можна скористатися засобом для зняття макіяжу. Такий засіб може ефективно і швидко видалити залишки барвника зі шкіри.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти