StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Француженки кладуть губки в мікрохвильовку: у нас так майже ніхто не робить

19 лютого 2024, 12:54
Одна проста дія здивує вас результатом.
Як продезінфікувати губку для миття посуду
Як продезінфікувати губку для миття посуду / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Французькі домогосподарки завжди славилися неперевершеною майстерністю у справі прибирання. Одним з їхніх чарівних прийомів є використання мікрохвильовки для обробки губок і серветок.

Щоденна вологість, з якою стикаються наші губки і серветки, створює ідеальні умови для розмноження бактерій і цвілі. Це робить ретельне прибирання невід'ємною частиною процесу, щоб уникнути поширення мікроорганізмів по всьому будинку, пише французький портал sante+.

Секрет французьких домогосподарок

Щоб забезпечити дезінфекцію губок і серветок, французькі господині використовують просту, але ефективну техніку. Губку або серветку, злегка змочену в мильному розчині, вони поміщають у мікрохвильову піч на дві хвилини. Після цього дадуть їй ще хвилину або дві, щоб уникнути опіків під час виймання.

відео дня

Для тих, хто не має мікрохвильової печі, француженки пропонують альтернативний варіант. Помістіть серветки в пральну машину або губки в посудомийну машину за температури 60°. У цьому випадку процес займе більше часу, але результат буде таким же ефективним.

Тепер, знаючи цей швидкий і простий спосіб французьких господинь, ви можете підтримувати чистоту і гігієнічність у вашому домі.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти