StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Достаток, солідний заробіток і благополуччя: які кольори допоможуть залучити гроші в рік Тигра

15 грудня 2021, 18:43оновлено 3 лютого 2022, 19:22
Три способи, які допоможуть знайти фінансову стабільність в рік Тигра.
як залучити гроші
Як залучити гроші в рік Тигра / depositphotos.com/

Кожен колір володіє особливою енергетикою, яка допомагає залучити в життя міцне здоров'я, щасливі відносини і благополуччя. Які кольори збільшують силу фінансових потоків і притягують в будинок гроші?

Фінансовий гороскоп на 2022 рік розповість, кому зі знаків варто приготуватися до важких часів, а хто зможе зловити удачу за хвіст.

Грошові кольори по фен-шуй

Фахівці з фен-шуй стверджують, що залучити фортуну на свою сторону допомагає енергія Ци. А потрібний колір володіє особливою силою, яка допомагає везінню не заблукати по дорозі в наш будинок.

відео дня

Найбільш грошовими відтінками є:

  • червоний;
  • оранжевий;
  • чорний;
  • синій.

2022 - рік Тигра, буде проходити під знаком стихії Води. Тигр благоволить сміливим, активним і рішучим людям, які відкриті всьому новому і не бояться змін. Якщо ви будете використовувати в новорічному декорі або нарядах всі відтінки синього, блакитного і чорного кольорів, чорний водяний Тигр подарує не тільки грошову удачу, але і надзвичайне везіння на весь рік.

Як залучити гроші

Щоб залучити в будинок благополуччя і забезпечити фінансову стабільність в 2022 році необхідно розвісити червоні стрічки перед входом в квартиру. Особливо важливо декорувати лінію від вхідних дверей і до вікна або стіни – по ній в будинок заходять енергетичні потоки. Таким чином, ви залучаєте удачу і везіння.

читайте такожУ чому зустрічати Новий рік 2022, щоб задобрити Чорного Водяного Тигра

Не варто списувати з рахунків і силу каменів. Рубін, гранат і червона яшма можуть залучити потужну грошову енергетику у ваш будинок. Їх необхідно класти біля дзеркала в передпокої, а виходячи з дому брати з собою.

Правильно підібрана комбінація кольорів в одязі здатна творити чудеса. Вибираючи, що надіти на Новий рік 2022, зупиніть свою увагу на відтінках червоного. Це колір сили і безперервної енергії, який принесе вам запаморочливі успіхи в кар'єрі та професійній діяльності. Більш спокійний синій колір допоможе вберегти фінансову стабільність і раціонально розпоряджатися коштами. Вибираючи наряд чорного кольору комбінуйте його з усіма можливими відтінками, підвищуючи свої шанси на успіх.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти