StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дешево і без мук: як позбутися жиру на варильній панелі за 10 хвилин

19 березня 2024, 11:23
Є простий і бюджетний спосіб змусити кухонні варильні панелі блищати за допомогою двох повсякденних побутових предметів
Як позбутися жиру на варильній панелі за 10 хвилин
Як позбутися жиру на варильній панелі за 10 хвилин / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Плями від готування на варильній панелі дуже складно відмити після висихання, тому залишати їх на потім - не найкращий варіант.

Але, за словами експерта з нерухомості Террі Фішера з компанії We Buy Any Home, є простий і бюджетний спосіб змусити кухонні варильні панелі блищати за допомогою двох повсякденних побутових предметів, пише express.

Секрет полягає в поєднанні білого оцту і харчової соди, що створюють динамічний дует, який "без зусиль видаляє стійкі плями".

відео дня

Як відмити плиту содою та оцтом?

Террі рекомендує взяти одну чашку оцту, дві столові ложки харчової соди, ганчірку з мікрофібри, воду і пляшку з розпилювачем.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, що є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і найнадійніших британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів поінформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати і розважати.

"Принадність цього способу в його простоті та доступності. Кожен може домогтися бездоганної варильної поверхні, не вдаючись до використання агресивних хімічних засобів. Щедро побризкайте уражені ділянки білим оцтом. Потім насипте на вологу поверхню дві столові ложки харчової соди. Залиште цей динамічний дует приблизно на 10 хвилин, щоб вони подіяли", - радить експерт.

Потім, використовуючи вологу серветку з мікрофібри, акуратно потріть плями круговими рухами. І нарешті, протріть поверхню вологою ганчіркою, щоб видалити залишки засобу.

Террі наголосив, що цей метод є щадним і дає змогу оживити поверхню варильної панелі "без ризику пошкодження або подряпин".

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти