StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Оцет не потрібен: як очистити чайник від накипу за 5 хвилин

11 березня 2024, 18:26
Люди поділилися простою хитрістю, яка доведе чайник до блиску.
Як очистити чайник від накипу
Як очистити чайник від накипу / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Оцет добре прибирає вапняний наліт, але часто залишає неприємний запах або присмак, якого важкувато позбутися.

При перших проявах нальоту на дні або стінках чайника, з ним потрібно негайно розібратися, оскільки він може пошкодити нагрівальний елемент, пише express.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

відео дня

З 1900 року Express надає мільйонам читачів поінформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Білий оцет є одним із найпоширеніших натуральних засобів для видалення накипу з чайника, оскільки він може мати кислотні властивості, які дуже ефективні для руйнування вапняного нальоту.

Замість цього настійно рекомендується спробувати використовувати лимонний сік для видалення вапняного нальоту з чайника, оскільки він працюватиме так само добре, як білий оцет, не залишаючи гіркого присмаку.

На кавовому форумі Reddit один користувач сказав, що лимонна кислота з лимона "очищає, як магія", а також дешева і виконує свою роботу і не залишає неприємного запаху оцту.

"Я дійсно рекомендую використовувати лимонний сік замість оцту. Лимонний сік набагато менш гострий і залишає менше неприємних запахів і смаків", - поділився ще один користувач.

Як це працює?

Для того, щоб очистити чайник від накипу, потрібно закип'ятити в ньому воду. Далі візьміть 1-2 столових ложок лимонної кислоти і засипте її в чайник. Реакцію ви побачите одразу - накип відвалюватиметься від стінок просто на очах.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти