StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Що категорично не можна робити перед поїздкою: прикмети, які захистять від біди

30 листопада 2023, 22:23
1383
Якщо ви плануєте поїздку, тоді будьте обережні з тим, що ви робите перед від'їздом. Адже, згідно з прикметами, деякі дії можуть накликати на вас нещастя.
Що категорично не можна робити перед поїздкою: прикмети, які захистять від біди
Чому не можна прибирати перед поїздкою / Коллаж: Главред, фото: pixabay.com, ua.depositphotos.com

Прикмети та обряди відіграють важливу роль у житті багатьох людей, а особливо в питаннях подорожей та від’їздів. Стародавні прикмети, передані з покоління в покоління, рекомендують певні дії або, навпаки, забороняють ряд звичайних дій перед відправленням рідних у дорогу. Ці прикмети спрямованими на убезпечення близьких під час поїздки та їх благополуччя в дорозі.

Чому не можна прибирати коли хтось в дорозі

Ця прикмета має свої корені в ідейному значенні безпеки. Прибирання в момент, коли хтось з дому вирушає в подорож, може призвести до нещастя або негаразду для тієї особи. Це виходить з ідеї, що під час прибирання можна "вимести" добро чи щастя з дому.

Вважається, що прибирання в будинку створює певну енергетику, яка захищає його мешканців. Якщо ж прибрати, коли хтось у дорозі, то можна порушити цю структуру, що може призвести до неприємностей для людини, яка подорожує.

відео дня

Чому не можна прибирати перед поїздкою

Окрім того, що не можна прибирати, коли хтось вже у дорозі, існує також повір'я, що не можна прибирати перед самою поїздкою. Це пояснюється тим, що прибирання перед від'їздом може накликати на людину нещастя в дорозі.

Не рекомендується прибирати перед поїздкою, бо це може відвернути щастя від людини, яка вирушає у подорож. Віра в цю прикмету заснована на тому, що прибирання в цей час може "змішати" енергію та змінити хід речей, тим самим вплинувши на події в майбутньому.

Також вважається, якщо сам подорожуючий візьметься за прибирання перед поїздкою, то може ненароком "змити" свою удачу і захист. У свою чергу, це може призвести до неприємностей в дорозі, таких як аварії, крадіжки тощо.

Коли не можна підмітати в хаті

Існують вірування, що підмітання підлоги в нічний час може викликати невдачу. Вона вважається прикметою, що "виносить" щастя з дому та призводить до фінансових втрат. Тому не варто підмітати:

  1. У вечірній час: Прибирати в хаті під час вечері вважається нещасливим. Віра стверджує, що це може змусити благополуччя та достаток "виносити" з дому.
  2. У неділю: Неділя є днем відпочинку, тож підмітання в цей день може зіпсувати вихідні та принести нещастя.

    Що не можна робити коли хтось їде з дому

    Крім прибирання, існує також ряд інших дій, які не можна робити, коли хтось у дорозі. Зокрема, не можна:

    • Підмітати або мити підлогу. Це вважається ознакою того, що людина не зможе повернутися додому.
    • Викидати сміття. Це може призвести до того, що людина загубиться в дорозі.
    • Прати речі, які людина візьме з собою в дорогу. Це може призвести до неприємностей у дорозі.
    • Не можна повертатися у дім за забутою річчю. Це віщує неприємності під час подорожі.
    • У день від'їзду не можна зашивати одяг та пришивати гудзики. Це віщує великі неприємності, особливо, коли робити це на собі, не знімаючи одяг.

    Що не можна робити коли рідні в дорозі

    Під час від'їзду рідних може вважатися нещасливим часом для нових початків чи важливих рішень. Вірування стверджує, що цей момент потрібно утриматися від нових планів чи важливих кроків у житті.

    Чи можна прибирати перед відїздом

    Якщо прибирання необхідно провести в терміновому порядку, то рекомендується хапатися за ганчірки не раніше, ніж через день після від'їзду. В іншому випадку можна накликати на себе неприємності.

    Однак, є і позитивні прикмети, пов'язані з прибиранням. Наприклад, вважається, що перед далекою і важкою поїздкою вимити сходи в під'їзді полегшить шлях і забезпечить удачу тим, хто їде.

    Деякі люди вважають, що прибирання під час від'їзду може допомогти очистити простір від негативної енергії та забезпечити приємну та безпечну подорож. Однак, це вже залежить від індивідуальних переконань та традицій кожної родини чи особи.

    Читайте також:

    Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

    Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

    Реклама

    Останні новини

    Реклама
    Реклама
    Реклама
    ^
    Ми використовуемо cookies
    Прийняти