StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Буде виблискувати: чоловік показав, як відмити каструлю за допомогою 4 інгредієнтів

19 травня 2024, 03:30оновлено 21 травня, 15:25
656
Потрібно буде поєднати всього три інгредієнти, щоб каструля стала ідеально чистою.
Кастрюля, как отмыть кастрюлю
Як відмити каструлю/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, скрін

Після тривалого користування будь-яка каструля може втратити свою чистоту і блиск – на ній будуть накопичуватися жир, нагар та інший бруд, який може залишатися після приготування їжі. Але є низка хороших способів, як очистити каструлю від нагару зовні та всередині, щоб вона знову була як нова.

Радимо також прочитати матеріал: Всього за 5 секунд потрібно знайти метелика: загадка для тих, у кого "орлиний зір"

Про один простий та ефективний засіб для чищення каструль розповів користувач @tavares_good_tips у TikTok, спершу перевіривши цей спосіб самостійно, пише The Mirror. Чоловік зазначає, що для такого методу знадобляться всього чотири інгредієнти – напій кока-кола, сіль, миючий засіб для посуду і вода.

відео дня

Потрібно взяти 200 мл кока-коли і додати чайну ложку солі просто у пляшку, потім закрити пляшку кришкою і добре потрусити, щоб сіль швидше розчинилася. Але потрібно буде поспішати закрити пляшку кришкою, адже після додавання солі суміш почне підійматися.

Потім перелити розчин у ємність, додати туди ще столову ложку солі й перемішати. Далі додати 200 мл засобу для миття посуду і теж перемішати. Після цього також додати 100 мл води у розчин.

Готовий розчин перелити у пусту пляшку і користуватися ним для миття каструль. Таким засобом можна мити різні каструлі, особливо алюмінієві.

Щоб продемонструвати, як працює суміш, чоловік взяв дуже брудну каструлю, бруд на якій вже в’ївся, налив трохи засобу на губку для миття посуду і помив її. Весь бруд з каструлі досить швидко змився.

Дивіться відео, як відмити каструлю:

@tavares_good_tips Just put Salt in Coke and you will thank me forever! It's incredible!!! ??? #foryou♬ Chill and gentle lo-fi/10 minutes(1455687) - nightbird_bgm

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Буде виблискувати: чоловік показав, як відмити каструлю за допомогою 4 інгредієнтів
Як очистити чайник від накипу лимонною кислотою/ Інфографіка: Главред

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти