StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Буде як новенький: як розпушити пуховик після прання за допомогою гребінця за 5 хвилин

20 жовтня 2023, 14:54оновлено 21 жовтня 2023, 20:58
Також розповідаємо про інші методи порятунку синтепону у пуховику.
Лайфхак як розпушити пуховик після прання
Лайфхак як розпушити пуховик після прання / Колаж Главред, фото скріншот TikTok (lifehacker_useful), YouTube (Молотков)

Зима на носі, і для багатьох це означає одне - час дістати свої пуховики з шаф та гардеробів. Однак, як часто буває, після літньої паузи вони можуть втратити свою пишність і об'єм, ставши тонкими і менш теплими. Таке ж можна спостерігати після прання. Але не турбуйтеся, у нас є лайфхак, який допоможе повернути об'єм пуховику, не вдаючись до дорогої хімчистки або купівлі нового одягу. Відновити його можна за допомогою звичайної гребінця, буквально за 5 хвилин.

Пуховик після прання став тонким, що робити

Якщо після прання потрібно збити пух, що скупчився внизу куртки, зробити це можна за допомогою гребінця для волосся. Для цього потрібно просто взяти його та почати розбивати грудки матеріалу. Таким чином він розподілиться рівномірно, при цьому вам не потрібно витрачати на це гроші та додаткові зусилля.

Можливо, вам цікаво: Ви про таке не здогадувалися: фахівець із прибирання показала, як вивести стару жирну пляму за допомогою тарілки.

відео дня

Як розрівняти зім'ятий синтепон у пуховику: інші методи

Ось кілька кроків, які допоможуть повернути вашому пуховику його об'єм та пухнастість:

  • Розвісьте пуховик. Після прання куртки часто виглядатимуть малопухнастими та стиснутими. Важливо дати їм час для відновлення. Вішайте пуховик на вішак в теплому та сухому місці та дозвольте йому "подихати" протягом декількох годин. Це дозволить куртці повернути свій початковий об'єм, але не сушіть її на батареї.
  • Трясіть і трусіть. Щоб розправити пуховик, струсіть його кілька разів. Це допоможе пуховим кластерам розділитися та відновити свій обсяг. Ви можете також трусити пуховик під час сушіння в пральній машині з м'ячами для сушіння.
  • Використовуйте фен або сушарку. Якщо пуховик залишається надто стиснутим, ви можете спробувати ніжно нагріти його за допомогою фену або сушарки на низькій температурі. Це допоможе пуху розправитися, але будьте обережні, щоб не перегріти тканину.
  • Струшуйте і потирайте. Струсіть і розітріть пуховик між долонями, особливо в областях, де він здається занадто стислим. Це також допоможе відновити пухнастість.

Дивіться, як збити пух у пуховику після прання:

Більше лайфхаків:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти