StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

5 швидких способів відмити скотч зі скла

20 квітня 2022, 20:57
Доступні засоби допоможуть очистити вікна від липкого нальоту.
вікно, скотч
Як відмити скотч від скла / depositphotos.com/

Вікна, обклеєні скотчем, не тільки здатні протистояти ударній вибуховій хвилі, але і запобігають розсипанню осколків, які можуть травмувати оточуючих. Скотч може залишати за собою липкі сліди, які можна легко прибрати за допомогою засобів, які знайдуться в кожному будинку.

Про те, чим можна замінити розбите вікно в польових умовах, читайте в матеріалі: Війна в Україні: як закрити розбите після обстрілів вікно - 3 простих способи.

Видалити скотч зі скла допоможуть п'ять підручних засобів. Він ефективно видалять сліди клейкої стрічки.

відео дня

Нашатирний спирт

Це засіб домашньої аптечки допоможе впоратися з будь-якими липкими неприємностями. Потрібно змочити губку нерозведеним розчином і протерти вікна, видаляючи залишки скотча.

Важливо: перед початком роботи потрібно надіти рукавички і відкрити вікно на провітрювання.

Сода

Кухонна помічниця швидко впорається зі слідами клейкої стрічки на вікнах. 4 ст. л. соди необхідно розвести в склянці води і ретельно перемішати. Отриманою сумішшю протирати проблемні місця. Після чого вікно необхідно протерти ганчіркою, змоченою звичайною водою.

Рослинна олія

На місця залишків скотча за допомогою ватного диска потрібно нанести рослинне масло, потерти і залишити на 15 хвилин. За цей час клей розм'якшиться і його можна буде зняти звичайною губкою.

Ластик

Якщо є час і бажання, можна видалити скотч зі скла за допомогою звичайної гумки. Однак доведеться постаратися, якщо забруднення великі.

Розчинник

Ефективно відмити скотч від скла зможе і розчинник. Змочіть губку в бензині або ацетоні і протріть липкі місця. Потім потрібно протерти вікно водою. Не забудьте попередньо відкрити вікно для доступу повітря.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти