StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Загадка для тих, хто має гостре око: потрібно знайти "невидиму" сойку в горах

24 серпня 2023, 15:30оновлено 29 серпня 2023, 00:00
8181
Прекрасний гірський пейзаж заховав у собі практично "невидиму" пташку, і знайти її зможуть лише найуважніші.
Зеленая сойка, горы
Потрібно знайти сойку в горах за 10 секунд/ колаж: Главред, фото: Unsplash, Fresherslive

Розгадування головоломок та оптичних ілюзій допомагає покращити розумові здібності та загострити свою уважність. Такі завдання покращують спосіб нашого мислення, адже змушують розширювати своє візуальне сприйняття та мислити нестандартно. Наступна загадка змусить застосувати усі свої навички – потрібно буде знайти зелену сойку на фото гірського пейзажу.

На розгадування загадки дається всього 10 секунд. Якщо ви маєте бажання перевірити свою уважність та швидкість реакції і ще й позмагатися з часом – тоді вперед, пише Fresherslive.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Загадка для найуважніших: треба знайти чорну пантеру і врятувати хлопчика за 20 секунд

відео дня

На картинці ми бачимо чудовий пейзаж – на передньому плані невеликі хвойні дерева та покрита травою гірська вершина, на задньому плані – великі засніжені гори, які, на перший погляд, витягуються майже до неба.

Такий пейзаж заворожує, але водночас він ховає у собі пташку, яка намагається не потрапити нам на очі. Хоч спершу може здатися, що ніякої живої душі на фото немає, це не так. Просто сойка заховалася так майстерно, що буквально "злилася з природою".

Спробуйте відшукати пташку, та ще й вкластися у запропонований час. Лише найсильнішим та найуважнішим вдасться це зробити так швидко.

Але не варто опускати руки та здаватися, якщо вам не вдалося виконати завдання за 10 секунд. Просто продовжуйте шукати, не звертаючи уваги на час.

Горы, оптическая иллюзия
Потрібно знайти сойку в горах за 10 секунд/ Fresherslive

Якщо вам не вдається знайти сойку, даємо невелику підказку – зверніть увагу на високе дерево, яке росте у лівій частині малюнка. Нікого не помічаєте ближче до вершини дерева?

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Горы, оптическая иллюзия
Сойка заховалася на дереві/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти захований перець чилі. Пекучий плід добре замаскувався на тарілці з овочами та бобовими, знайти його потрібно всього за 10 секунд.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти пітона на березі океану всього за 15 секунд. Змія дуже добре заховалася, і помітити її зможе не кожен. Успіх усміхнеться лише одиницям.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти