StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Оптична ілюзія надзвичайно складного рівня: потрібно розгледіти жабу на картинці

23 серпня 2023, 14:08оновлено 24 серпня 2023, 15:36
21130
Не кожному вдасться виконати це завдання, ще й вкластися у 15 секунд.
Лягушка, камень, оптическая иллюзия
Потрібно розгледіти жабу на картинці за 15 секунд/ колаж: Главред, фото: Unsplash, Fresherslive

Оптичні ілюзії тренують нас помічати дрібні й неочевидні деталі. Якщо розгадування таких загадок є серед ваших хобі, то через короткий проміжок часу найімовірніше прийде здивування, наскільки сильно покращаться уважність та розумові здібності. Наступна загадка змусить вас проявити всю свою кмітливість – потрібно буде знайти жабу на загадковій картинці.

На виконання завдання дається всього 15 секунд, тому не варто баритися, пише Fresherslive.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Загадка для тих, хто має гостре око: потрібно знайти "невидиму" сойку в горах

відео дня

На картинці ми бачимо рельєф каменю. Абстрактне фото заплутує наш зір, адже важко розгледіти якісь деталі. Ми розрізняємо лише кольори та нерівності кам’яної поверхні.

На перший погляд здається, що на фото нічого більше немає, крім поверхні каменю. Але насправді це не так. Десь там причаїлася жаба, яка дуже добре замаскувалася. Помітити її вдасться тільки дуже спостережливим людям.

Спробуйте окинути оком всю картинку та розгледіти там заховану тварину. Якщо не вдається зробити це дуже швидко, не варто засмучуватися – просто продовжуйте пошуки до переможного кінця.

Коли розгадаєте цю складну загадку, можете запропонувати її своїм рідним і друзям – раптом вони теж не проти перевірити свою уважність та спостережливість.

Оптическая иллюзия
Потрібно розгледіти жабу на картинці за 15 секунд/ Fresherslive

Якщо вам не вдається знайти жабу, даємо невелику підказку – зверніть увагу на лівий верхній кут картинки. Нічого дивного там не помічаєте?

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Жаба у лівому верхньому куті/ Fresherslive

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти ведмежа в густому лісі. Завдання треба виконати всього за 15 секунд. Впоратися за такий короткий відрізок часу зможуть лише одиниці.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти пітона на березі океану всього за 15 секунд. Змія дуже добре заховалася, і помітити її зможе не кожен. Успіх усміхнеться лише одиницям.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти