StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ви робили не правильно: якою стороною фольги потрібно накривати м'ясо в духовці

20 жовтня 2023, 17:35оновлено 23 жовтня 2023, 14:46
188437
Як правильно приготувати соковите м'ясо в духовці під фольгою. Якою стороною фольги накривати м'ясо в духовці - з'ясовував Главред.
Ви робили не правильно: якою стороною фольги потрібно накривати м'ясо в духовці
Якою стороною фольги накривати деко - правила для запікання м'яса / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

За допомогою фольги можна приготувати смачне і соковите м’ясо в духовці. Але якою стороною фольги накривати м’ясо, щоб досягти найкращого результату?

Різні текстури на сторонах фольги виникають внаслідок технологічного процесу виготовлення. Під час виробництва алюміній прокочується у тонкі аркуші фольги з використанням металевих валків. В цьому процесі одна сторона фольги полірується до отримання блискучої поверхні, тоді як інша сторона залишається матовою.

Якою стороною фольги накривати м'ясо в духовці

За загальною рекомендацією, блискуча сторона фольги повинна бути всередині, а матова - зовні.

Це тому, що блискуча сторона відображає тепло, а матова - притягує. Таким чином, м’ясо буде запікатися рівномірно і збереже свій сік.

Щоб герметично загорнути м’ясо, його потрібно покласти на одну половину аркуша фольги, а другий половиною накрити. Краї, що утворилися, скласти так, щоб утворився щільний герметичний шов.

Також рекомендуємо вам неймовірний рецепт приготування соковитого м'яса: Такий пиріг затьмарить будь-що на столі: неймовірно простий рецепт м'ясної запіканки

Далі, фольга закривається за формою м’яса. М’ясо в фользі можна запікати при температурі 180-200 градусів протягом 40-60 хвилин, залежно від розміру і виду м’яса. Для рум’яної скоринки можна зняти фольгу за 10-15 хвилин до кінця запікання.

Олесь Чередниченко, ведучий рубрики "Хазяїн у домі" повідомив як правильно запікати у фользі м'ясо, а також поділився секретом приготування.

Дивіться відео, де показано якою стороною фольги накривати м'ясо в духовці:

За його словами, для правильного приготування м'яса в духовці потрібно вже вистояне в маринаді м'ясо загорнути в фольгу, дзрекальним боком усередину, для того аби воно було соковитим.

Олесь Чередниченко також зазначив, що обгортати м'ясо треба максимально щільно, аби не було зайвих дірок. Правда, якщо ви хочете, щоб м'ясо було не надто парене, можна зробити три дірочки із сірникову голівку.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти