StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дивовижна оптична ілюзія: лише люди з високим IQ знайдуть дзвіночок

2 листопада 2023, 23:05
37875
Лише люди з високим IQ можуть розв'язати цю оптичну ілюзію. Лише 3% людей можуть помітити дзвіночок, захований серед ключів на картинці за 11 секунд.
Иллюзия
А ви зможете знайти дзвіночок за 11 секунд? / Колаж Главред, фото: Bright Side, ua.depositphotos.com

Оптична ілюзія - це дивовижне, глибоко захоплююче зображення предмета, малюнка або людини, яке змінює форму і кидає виклик звичному способу сприйняття речей мозком.

Ви, напевно, бачили багато типів оптичних ілюзій, таких як фізичні, фізіологічні та когнітивні ілюзії. Дослідження показують, що оптичні ілюзії також є частиною галузі психоаналізу, яка проливає світло на те, як ви сприймаєте речі, пише jagranjosh.

Нормальний мозок може дивитися на речі або зображення по-різному, формуючи різне сприйняття під кожним кутом. Одну з таких розумних ілюстрацій можна побачити на зображенні, де дзвіночок ховається серед ключів на картині.

відео дня
Дивовижна оптична ілюзія: лише люди з високим IQ знайдуть дзвіночок
А ви зможете знайти дзвіночок за 11 секунд? / Фото: Bright Side

Вищезгадане зображення було розповсюджене як фото-головоломка для дітей та дорослих. У цій оптичній ілюзії ви можете побачити кілька ключів золотого, срібного та бронзового кольорів. Однак серед ключів на зображенні ховається дзвіночок. Ілюзія спонукає глядачів знайти захований об'єкт всередині картини, натякаючи: "Тут є дзвіночок, який не так легко помітити".

Стверджується, що лише 3% людей можуть знайти захований дзвіночок на цьому зображенні. Це зображення з оптичною ілюзією - ще один цікавий спосіб перевірити свій IQ. Однак, справжній тест на IQ - це хороший спосіб дізнатися свій рівень IQ.

Чи знайшли ви захований дзвіночок за 11 секунд?Якщо вам важко знайти прихований дзвіночок, то ми тут, щоб допомогти! Якщо ви уважно подивитеся на ліву центральну частину зображення, то побачите золотий дзвіночок, який ховається між клавішами. Ця оптична ілюзія може показати, наскільки хорошим є ваш зір насправді.

Для вашої зручності ми виділили прихований дзвіночок всередині зображення:

Дивовижна оптична ілюзія: лише люди з високим IQ знайдуть дзвіночок
Правильна відповідь / фото: Bright Side

Отже, дзвіночок ховається між золотим і срібним ключами в лівій частині зображення. Це зображення змусило тисячі дорослих чухати потилиці, намагаючись знайти захований на ньому дзвіночок.

Дослідження показують, що чим більше ви тренуєте свій мозок складними головоломками, тим розумнішими ви стаєте. Оптичні ілюзії завжди дають захоплююче уявлення про те, як працює наш мозок. Специфічні комбінації кольору, світла та візерунків можуть обдурити наш мозок, змусивши його візуально сприймати те, чого там немає.

Нагадаємо, раніше Главред розповідав про найскладнішу оптичну ілюзію. Так, мало кому вдається знайти шкарпетку на малюнку. На виконання цього завдання у вас є лише 7 секунд, тому поспішіть!

Також Главред розповідав про шалену оптичну ілюзію. Лише геній за 13 секунд знайде собаку серед котів. Усі коти на зображенні виглядають як прибульці. І серед кумедних котів десь вправно ховається собака. Спробуйте знайти її за 13 секунд.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти