StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У вас лише 30 секунд: тільки 0,5% людей зможуть знайти кота серед предметів

26 жовтня 2023, 13:22
10017
У вас орлиний зір, якщо ви зможете помітити чорного кота в заплутаній головоломці в стилі Хелловіну. Лише 0.5% людей вкладаються у 30 секунд.
Головоломка
Чи можете ви знайти захованого кота за 30 секунд? / Колаж Главред, фото: pexels, 247 Blinds

Ця моторошна тематична головоломка дійсно випробовує зір, адже вам потрібно спробувати відшукати захованого кота серед яскравих картинок, але в істинному стилі Хелловіну є одна хитрість - у вас є лише 30 секунд, щоб знайти його.

З наближенням Хелловіну люди починають відчувати дух моторошного сезону, тож чому б вам не спробувати цю головоломку на тему Хелловіну і не перевірити, наскільки гострим насправді є ваше око, пише видання Mirror.

Поки ви обмірковуєте свій страшний костюм на цей рік, перевірте свої очі та мозок за допомогою цієї головоломки від 247 Blinds, яка дійсно піддає вас випробуванню. За словами творців, якщо ви зможете помітити прихованого чорного кота на зображенні, ви потрапляєте в 0,5% і маєте очі, як у яструба. Забобонні ви чи ні, але цей кіт може принести вам удачу, якщо вам вдасться знайти його менш ніж за 30 секунд.

відео дня
Головоломка
Чи можете ви знайти захованого кота за 30 секунд? / Фото: 247 Blinds

А ви вже встигли? На зображенні багато предметів святкової тематики, і в істинному котячому стилі йому вдалося знайти ідеальну схованку. Якщо вам не вдалося знайти його за 30 секунд, не хвилюйтеся, чим більше ви практикуєтесь, тим легшими стають завдання на уважність.

Якщо вам все ще важко, подивіться на повітряні кульки "BOO" на зображенні, і можливо, вам пощастить більше. Якщо ж ви шукаєте по всьому зображенню, вам знадобиться багато часу, щоб знайти його. Якщо ви все ще шукаєте, не прокручуйте вниз, оскільки ми зараз покажемо відповіді.

Хоч він і ховався, але все одно був на виду, у повітряній кульці BOO.

Головоломка
Правильна відповідь / Фото: 247 Blinds

Якщо вам сподобався цей тест, чому б не спробувати цей і не перевірити свій зір далі, щоб знайти собаку, що ховається на фото за 7 секунд? Це не таке і просте завдання.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно розгледіти всіх чотирьох тварин у цій оптичній ілюзії за 11 секунд.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти