StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У вас є всього 7 секунд: лише люди з "орлиним зором" знайдуть собаку серед колод

21 жовтня 2023, 02:31
89665
На розгадування цієї оптичної ілюзії може піти кілька хвилин. Тож чи зможете ви знайти собаку, що ховається на фото за 7 секунд? Це не таке і просте завдання.
Головоломка с собакой
Тож чи зможете ви знайти собаку, що ховається на фото?/ Колаж Главред, фото: pixabay, Bouncy Mustard

Деякі головоломки перевіряють вашу спостережливість та інтелект, тоді як інші просто розважають. Остання головоломка поставила інтернет у глухий кут, пише dailystar.

Такі ілюзії часто грають з вашим мозком і можуть зайняти кілька хвилин, щоб їх розгадати. Тож чи є у вас те, що потрібно?

Головоломка с собакой
Десь на зображенні ховається собака / фото: Bouncy Mustard

На зображенні вам потрібно знайти собаку, що ховається серед дерев'яних колод, за сім секунд. Не забудьте ввімкнути таймер і повідомте нам у коментарях, як вам це вдасться.

відео дня

На перший погляд може здатися, що на фото немає нічого зайвого, доки ви не сфокусуєтесь на ньому як слід. Придивившись, ви побачите, що десь там причаїлася мила та пухнаста тваринка.

Все ще не виходить? Прокрутіть нижче, щоб отримати відповідь...

У тебе буде сім секунд, щоб пройти цей складний тест. І коли ви вчасно знайдете чарівну тваринку, це може мати велике значення для вашого зору.

Варто пам'ятати, що собака того ж кольору, що й колоди, але дивиться в інший бік. Вам доведеться добряче зосередитися, щоб розгледіти силует у формі цуценяти.

Головоломка с собакой
Він ховався у верхній частині фотографії / Фото: Bouncy Mustard

Хочете побачити ще більше приголомшливих оптичних ілюзій?

Раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти "Оскар" серед десятків слів. Є велика кількість слів "OSCOR", серед них є лише одне слово, яке написано правильно – "OSCAR".

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти прихованого щура в полі за 17 секунд. На картинці з вигадливим сюжетом побачити тварину буде важко – у гризуна було де заховатися, щоб ніхто не міг його помітити.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти