StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише люди з високим IQ знайдуть S на картинці за 12 секунд: складна загадка на уважність

29 липня 2024, 03:30оновлено 30 липня, 16:00
1442
У складній оптичній ілюзії тільки невеликій кількості людей вдасться відшукати правильну відповідь.
Загадка, девушка
Треба знайти S на картинці за 12 секунд/ колаж: Главред, фото: jagranjosh, depositphotos.com/ua

Головоломки та оптичні ілюзії є своєрідним "тренажерним залом" для мозку. Якщо розгадувати такі загадки регулярно, то вдасться дуже швидко покращити свої навички вирішування логічних завдань.

Радимо також прочитати матеріал: Треба знайти 3 відмінності за 17 секунд: загадка, яка заплутає кого завгодно

Крім цього, подібні загадки є хорошим способом перевірити свої здібності. У той же час вони можуть стати знахідкою для кожного, хто шукає варіант, як весело і при цьому з користю провести вільний час.

відео дня

У наступній оптичній ілюзії потрібно відшукати літеру S на загадковому малюнку, пише jagranjosh. Непросто буде зрозуміти, де саме заховалася ця неслухняна літера.

На картинці ми бачимо багато цифр 8, які зливаються в один щільний потік. Спершу може здаватися, нібито крім вісімок на малюнку більше нічого іншого немає, але не варто вірити цьому своєму першому враженню – там точно десь є літера S.

Спробуйте зосередитися на завданні й відшукати загублену літеру настільки швидко, як вам тільки вдасться.

При цьому під час розгадування загадки доведеться спішити, адже на виконання завдання дається всього 12 секунд. Не кожному вдасться впоратися настільки швидко.

Загадка
Треба знайти S на картинці за 12 секунд/ jagranjosh

Можете скористатися таймером або секундоміром, щоб засікти час. Але якщо вам не вдається відшукати літеру S за 12 секунд, тоді не варто підганяти себе – просто розгадуйте загадку в такому темпі, як вам зручно.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Непросто буде відшукати літеру S/ jagranjosh

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій лише люди з високим IQ знайдуть S на картинці. Непросто буде помітити правильну відповідь за такий короткий відрізок часу.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій треба знайти 3 відмінності за 17 секунд. Лише люди, які мають загострену уважність до дрібних деталей, зможуть настільки швидко впоратися з цією загадкою.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти