StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише люди з найгострішим зором знайдуть яблуко за 9 секунд: ілюзія для геніїв

27 січня 2024, 13:07
35681
Люди з відмінним зором можуть помітити зелене яблуко в кімнаті за 9 секунд. Спробуйте пройти цей тест на перевірку зорових навичок з оптичною ілюзією.
Лише люди з найгострішим зором знайдуть яблуко за 9 секунд: ілюзія для геніїв
Чи зможете ви знайти зелене яблуко за 9 секунд? / Колаж Главред, фото: Bright Side, ua.depositphotos.com

Розв'язування оптичних ілюзій корисне з кількох причин. По-перше, це допомагає нам краще розуміти, як працює наш мозок і як ми сприймаємо світ навколо нас. Вивчення оптичних ілюзій може допомогти виявити, які частини мозку відповідають за різні аспекти зорового сприйняття.

По-друге, розв'язування оптичних ілюзій може поліпшити нашу здатність до спостереження та аналізу. Вміння розгадувати ілюзії вимагає уваги до деталей та здатності бачити відмінності в зображеннях, що може бути корисним у багатьох ситуаціях, таких як вирішення проблем або виявлення помилок, пише Jagranjosh.

Лише люди з найгострішим зором знайдуть яблуко за 9 секунд: ілюзія для геніїв
Чи зможете ви знайти зелене яблуко за 9 секунд? / Фото: Bright Side

А наскільки добре ви володієте візуальними навичками? На зображенні вище перед читачами постає сцена кімнати, де зберігаються різні артефакти.

відео дня

Зелене яблуко майстерно заховалося десь на зображенні, і завдання читачів - знайти його за 9 секунд. Це завдання стане гарною перевіркою вашої гостроти зору.

Чи знайшли ви зелене яблуко? Люди з найкращими зоровими навичками першими помітять заховане зелене яблуко. Погляньте на зображення востаннє перед тим, як закінчиться час.

Хто з вас встиг знайти зелене яблуко в межах ліміту часу? Ті, хто не зміг знайти яблуко, можуть ознайомитися з розв'язком нижче.

Лише люди з найгострішим зором знайдуть яблуко за 9 секунд: ілюзія для геніїв
Правильна відповідь / Фото: Bright Side

Зелене яблуко можна помітити між двома вазами біля картини на лівій стіні кімнати. Якщо вам сподобалася ця оптична ілюзія, не забудьте спробувати ще кілька завдань. Чи зможете ви виявити парасольку, яка прихована серед страусів, всього за 8 секунд?

Чи зможете ви знайти цуценя, приховане серед іграшок у магазині? Вам знадобиться велика увага та когнітивні здібності, щоб знайти його за 13 секунд.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти