StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише одиниці знайдуть власника собаки за 12 секунд: надзвичайна оптична ілюзія

11 грудня 2023, 06:55оновлено 15 грудня 2023, 17:43
2317
На картинці ми бачимо собачку, яка тримає у лапках кістку. Але дуже малій кількості людей вдасться відшукати також господаря тварини, який заховався на малюнку.
Оптическая иллюзия, девушка
Лише одиниці знайдуть власника собаки за 12 секунд/ колаж: Главред, фото: themindsjournal.com, unsplash.com

Оптичні ілюзії та головоломки – це дуже хороший спосіб тримати свій мозок у тонусі й не дозволити вашій уважності "притупитися". Якщо регулярно приділяти час розгадуванню таких загадок, можна дуже добре покращити свою кмітливість. Одного дня ви просто здивуєтеся, наскільки легко вам стане виконувати такі завдання – ви будете "лускати їх, як горішки".

Якщо вас цікавлять головоломки і різні загадки, радимо прочитати наступний матеріал: Треба вгадати тварину за 5 секунд: оптична ілюзія для найкмітливіших

У наступній оптичній ілюзії потрібно відшукати господаря на картинці з песиком. Ми бачимо собачку, який сидить, обійнявши своїми лапками кістку. На перший погляд здається, що на малюнку більше нікого немає, але це не так.

відео дня

Не піддавайтеся своєму першому враженню, яке буде казати, нібито ніякої людини на картинці немає. Насправді там є господар собаки, але він дуже добре захований. Доведеться докласти неабияких зусиль, щоб відшукати песика. Це не буде просто, але повірте, завдання варте ваших зусиль.

Загадку потрібно відгадати всього за 12 секунд, що робить завдання ще складнішим, пише The Sun. Спробуйте зосередитися на завданні й не відволікатися ні на що інше, щоб впоратися якомога швидше.

Ваші зусилля точно дадуть результат, головне не здаватися і впевнено рухатися вперед. Якщо увімкнути нестандартне мислення, то можливо вам вдасться розгадати загадку навіть швидше, ніж за 12 секунд.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти на картинці власника собаки за 12 секунд/ themindsjournal.com

Якщо вам не вдається розгадати загадку, даємо невелику підказку – переверніть картинку догори ногами.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Щоб побачити власника собаки, потрібно перевернути картинку/ themindsjournal.com

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти 4-х жінок у хитрій оптичній ілюзії. Така загадка може спантеличити, адже на перший погляд буде здаватися, нібито на картинці лише одна жінка.

Також раніше ми розповідали про заплутану оптичну ілюзію, у якій потрібно вгадати число за 10 секунд. Навіть найуважнішим з першого разу не вдасться розгадати цю загадку, адже число дуже добре замасковане.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти