StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потрібно знайти пінгвіна на складній картинці: оптична ілюзія на перевірку IQ

13 грудня 2023, 13:04оновлено 15 грудня 2023, 17:44
822
Непросто буде помітити, де ж заховався неслухняний пінгвін, всього за 20 секунд.
Оптическая иллюзия, девушка
Потрібно знайти пінгвіна на складній картинці/ колаж: Главред, фото: Dudolf, unsplash.com

Розгадування головоломок та оптичних ілюзій дозволяє покращити свою уважність та спостережливість, а також натренуватися бачити такі деталі, які навіть не потрапляли у поле нашого зору.

Якщо вас цікавлять головоломки і різні загадки, радимо прочитати наступний матеріал: Треба вгадати тварину за 5 секунд: оптична ілюзія для найкмітливіших

Наступна загадка може серйозно заплутати навіть тих людей, які на розгадуванні оптичних ілюзій, як то кажуть, "собаку з’їли". У новій загадці потрібно буде відшукати пінгвіна, який заховався серед туканів, пише The Sun.

відео дня

Пінгвін ховається серед великої кількості птахів-туканів. І він так добре замаскувався, що помітити його буде дуже непросто. Доведеться зібрати докупи всю свою уважність та не відволікатися ні на що інше. Якщо ви готові кинути собі виклик – тоді вперед.

Завдання ускладнюється ще й тим, що його потрібно виконати всього за 20 секунд. Чи готові ви до такої пригоди? Спробуйте максимально зосередитися на загадці й позмагатися із часом, щоб відшукати відгадку якомога швидше.

Але не варто засмучуватися, якщо ви не встигаєте вкластися у 20 секунд. Для загадки такого рівня цього часу і справді може виявитися недостатньо. Спробуйте розгадати цю загадку, не обмежуючи себе у часі – можливо саме так у вас вийде найкраще зосередитися на завданні.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти пінгвіна на складній картинці/ Dudolf

А коли завершите із завданням, можете запропонувати його своїм рідним і друзями – можливо вони також захочуть перевірити свою уважність.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Як бачимо, у пінгвіна інше забарвлення, ніж у туканів, хоча й він причепив собі великий жовтий ніс для маскування.

Оптическая иллюзия
У пінгвіна інше забарвлення, ніж у туканів/ Dudolf

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти власника собаки за 12 секунд. На картинці ми бачимо собачку, яка тримає у лапках кістку. Але дуже малій кількості людей вдасться відшукати також господаря тварини, який заховався на малюнку.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій треба знайти дідуся на картинці з павичем. Непроста загадка підкориться лише невеликій кількості людей.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти