StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Скільки разів можна надягати бюстгальтери перед пранням: відповідь вас здивує

26 липня 2023, 09:44
21905
Досвідчений експерт розповів, як правильно доглядати за бюстгальтерами.
Як прати нижню білизну
Як прати нижню білизну / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Ви напевно задавалися питанням, скільки разів можна надягати бюстгальтер до того, як їх потрібно випрати. Експерт розповів, як правильно доглядати за бюстгальтерами і наскільки часто їх варто прати, щоб підтримувати комфорт і зберігати їх форму на довгий час.

Газета Huffington Post поговорила з представниками британської компанії Rigby & Peller, що спеціалізується на продажу спідньої білизни.

Менеджер магазину Кандіс Етафо рекомендує прати всі бюстгальтери кожні три носки і міняти їх не менше трьох разів між ними.

відео дня

"Ви розтягуєте їх. Ви б зробили це зі своєю улюбленою парою взуття? Зі своїми улюбленими джинсами? Ні", - пояснив експерт.

За його словами, більшість жінок неправильно перуть бюстгальтери. Етафо каже, що в ідеалі спідню білизну потрібно прати вручну, але сучасні пральні машинки мають режим ручного прання.

"Після прання їх потрібно повісити сушитися. Важливо, що до складу засобу для прання спідньої білизни повинні входити компоненти, які допомагають тканині та гумці не розтягуватися", - поділився експерт.

Раніше ми писали, що в TikTok з'явилося відео, на якому дівчина показала, як прибрати неприємний запах з сміттєвого відра за допомогою всього двох інгредієнтів.

Також ми розповідали, що дівчина показала, як легко відмити банку зсередини. Ваша банка буде до скрипу чистою і готовою до використання всього після декількох маніпуляцій.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти